Interneto erdvės naujokas užpildys nišą Lietuvos paslaugų rinkoje

Paslaugos Namams siūlo išeitį  

Nemėgstate prekybos centrų, vaikštinėjimas juose vargina?

Neturite jėgų po sunkios darbo dienos važiuoti į parduotuvę apsipirkti?

Auginate vaikelį ir važiavimas į parduotuvę Jums yra neįmanoma prabanga?

Neturite laiko tokiems niekams, kaip parduotuvės, nes laikas Jums – neįkainojama vertybė?

Branginate savo laiką ir po darbo jį leidžiate taip, kad jis įgautų prasmę, o ne švaistote jį parduotuvėms?

Ir teisingai darote, nes PaslaugosNamams.lt nupirks už Jus viską, ko gali prireikti Jūsų namams šiandien ir rytoj: maisto produktų ir gėrimų, valymo ir higienos priemonių, maistelio ir priemonių kūdikiui.

Du tūkstančiai dešimtais metais  vasario 22 diena interneto erdvėje pasirodė naujas internetinis paslaugų rinkos dalyvis  - paslaugos namams. Čia lankytojas ras visą paslaugų spektrą, kurios reikalingos jo buičiai, jo būstui, taip pat  jam asmeniškai ir galimai jo šeimos nariams.  

Užimtiems augintinių šeimininkams

Naminių gyvūnų augintojams nebereikės jaudintis dėl to, kas prižiūrės jų mylimus augintinius, šeimininkams išvykus ar tiesiog pristigus laiko pasirūpinti savo keturkojais draugais pilnavertiškai. Šias problemas augintinių šeimininkams padės išspręsti 2010 metų kovo mėn. interneto erdvėje pasirodęs paslaugų rinkos naujokas PaslaugosNamams.lt, siūlantis naują – augintinių priežiūros jų namuose – paslaugą.

Viena iš priežasčių, kodėl šeimininkai negali tinkamai prižiūrėti savo gyvūnų, yra padidėjęs mobilumas. Vis daugiau keliaujama darbo, mokslo ar poilsio tikslais, tuo tarpu augintiniai dažniausiai lieka namuose. Todėl didžiajai daliai į kelionę susiruošusių šeimininkų tenka pasukti galvas svarstant, kam palikti prižiūrėti savo mylimus augintinius. Ne paslaptis, jog surasti žmogų, norintį ir galintį laikinai pasirūpinti svetimu gyvūnu, išties nelengva. Todėl, atsiradus būtinybei, dažniausiai kreipiamasi pagalbos į gimines, draugus, ar kaimynus, nors šie ne visada yra tinkamiausi prižiūrėtojai. Be to, renkantis laikiną globėją, šeimininkai stengiasi atkreipti dėmesį ir į tai, kad jų gyvūnas patirtų kuo mažiau streso. Deja, dauguma atvejų gyvūnai yra priversti laikinai apsigyventi svetimuose namuose, gyvūnų viešbutyje, o toks aplinkos pakeitimas daliai jų, ir ypač katėms, sukelia išties nemažai streso.

Interjero atnaujinimas

Pavasaris - laikas, kai norisi atsinaujinti

Bundant pavasariui apima noras atnaujinti ir savo aplinką. Tam Jums tereikės geros pavasariškos nuotaikos ir šiek tiek fantazijos. Pradėti galima mėginant žaisti bundančios gamtos spalvomis: šviesiais žalios spalvos tonais ir pustoniais, ryškių spalvų akcentais. Žalia spalva interjere įneša ramybės ir gaivumo. Šviesiai žalia yra yra jaunystės, gyvybės, modernumo spalva. Tamsiai žalia asocijuojama su tradicijomis, gerove, elegancija. Pastebėta, kad  žaliame arba dekoruotame žaliais akcentais kambaryje greičiau nusiraminame, atsipalaiduojame, atgauname vidinę pusiausvyrą. Šiemet vis dar lieka madingos žemės spalvos: ruda, sodri žalia, smėlio, gelsva, šokolado ruda ir, be abejonės, visada išliekančios universalios – juoda ir pilkos pustoniai. Šviesiame arba neutralių spalvų interjere tinka ryškių spalvų akcentai: oranžinės, geltonos, purpurinės, ryškiai mėlynos, garstyčių spalvos detalės.

Pavasarį greičiau į namus prisišauksite įnešdami gamtos motyvus: vazos su pirmaisiais žiedais, medžių šakomis, pasipuošusiomis besiskleidžiančiais pumpurais. Gamtos motyvai gali atsirasti ir sienų dekore bei interjero detalėse: sienų apmušalų raštuose, indų formose, tekstilėje, pagalvėlėse. Spalvingi indai, pagalvėlės, kėdžių apmušalai gali tapti jums pavasario pranašais.  

Kaip prižiūrėti medinius daiktus?

Kaip tinkamai prižiūrėti medinius daiktus? Kaip pašalinti iš senovinio stalo nuo karštų puodelių atsiradusias dėmes?

Naujus medinius virtuvės įrankius per naktį palaikykite obuolių acte - tuomet į juos ne taip gersis maisto kvapai. Po to leiskite išdžiūti. Dubenėlius ištrinkite alyvuogių aliejumi, tik jokiu būdu neplaukite plovikliais ar pamuilėmis. Paskalaukite šiltu vandeniu, o išdžiūvusius vėl patrinkite alyvuogių aliejumi.

Senus įrankius atnaujinsite pašveitę juos plieno kempinėle, o po to sutepkite aliejumi ir gerai įtrinkite.

Nuo peilio likusius rėžius iš pjaustymo lentelės pašalinsite kelioms valandoms uždengę lentelę drėgnu rankšluostėliu - nuo drėgmės medžio pluoštas išbrinks.

 

Psichologinė pagalba emigrantams