AB „Miestprojektas“ Naujos baldų gamybos įmonės projektas įvertintas aukso medaliu

AB "Miestprojektas" už Naujos baldų gamybos įmonės Karlų km., Visagino saviv., Utenos apskr. projektą Lietuvos Pramonininkų konfederacija konkurse "Lietuvos metų gaminys 2008" nominavo aukso medaliu.
 
Tai yra ne vienintelis iki šiol bendrovei skirtas Lietuvos Pramonininkų konfederacijos apdovanojimas. AB "Miestprojektas" buvo apdovanota 2004 m. konkurso "Lietuvos metų gaminys" diplomu už Kauno geležinkelio stoties keleivių rūmų ir požeminės pėsčiųjų perėjos rekonstravimo bei pėsčiųjų perėją (tunelį) Vyrauto pr. ir M.K.Čiurlionio g. sankryžoje projektą, 2007 m. ir 2008 m. suteiktos nominacijos "Sėkmingai dirbanti įmonė".

Naujos baldų gamybos įmonė (faneruoti koriniai gaminiai) Karlų km., Visagino saviv., Utenos apskr. atidaryta 2006 m. lapkričio 16 d. Ji yra viena didžiausių ir moderniausių korpusinių baldų gamyklų Rytų Europoje, puikus "plyno lauko" investicijos pavyzdys, patvirtinus projektą, pastatyta ir įrengta tik per vienerius metus, bendros investicijos siekia 73,5 mln. litų, iš kurių dalis – 26,7 mln. litų – finansuota Europos Sąjungos.
 
Apie AB "Miestprojektas"

Bendrovė savo veiklą pradėjo 1944 m., įkūrus Valstybinį architektūrinį planavimo ir miesto projektavimo bei matavimo biurą, ir jau kitais metais švęsianti 65-erių metų jubiliejų. 2007 m. AB "Miestprojektas" tapo didžiausios Danijos inžinerinės-konsultacinės kompanijos COWI grupės nare. AB "Miestprojektas" gilias tradicijas, didelės patirties specialistų komandą turinti įmonė. Pagrindinės veiklos kryptys yra architektūrinis pastatų ir statinių, inžinerinių tinklų projektavimas, teritorijų detalusis ir specialusis planavimas, projektų vykdymo ir techninė priežiūra, projektų valdymas bei reikalingos dokumentacijos rengimas, taip pat aplinkosaugos, geodeziniai, topografiniai darbai. Šiai veiklai bendrovė turi LR Aplinkos ministerijos kvalifikacijos atestatą, Nacionalinės Žemės tarnybos prie ŽŪM licencijas, atitikties sertifikatą ISO 9001:2000 kokybės vadybos sistema. Šiuo metu AB "Miestprojektas" dirba virš 80 darbuotojų, iš jų kvalifikacijos atestatus turi 44 darbuotojai. 2007 m. bendrovės pardavimai siekė 7,335 mln. Lt, 2008 m. jie viršys 8 mln. Lt.

Daugiau informacijos:
Vida Remeikytė
Personalo vadovė
AB "Miestprojektas"
Tel. (8 37) 466195
vida.remeikyte@miestprojektas.lt
yra Kita
AB „Lietuvos energija“ ir AB „Kauno energija“ steigs bendrą įmonę biokuro jėgainei statyti