„AGA-CAD“ – geriausia aplinkos inžinerijos programų diegėja Baltijos regione

Automatizuoto kompiuterinio projektavimo programinės įrangos diegimo lyderė UAB „AGA-CAD“ pripažinta geriausia aplinkos inžinerijai skirtos programinės įrangos (PĮ) „AutoCAD Civil 3D“ diegėja Suomijos ir Baltijos šalių regione. Viena didžiausių projektavimo PĮ kūrėjų „Autodesk Inc.“ kasmet išrenka šio regiono PĮ diegimo lyderius.
 
„Mūsų įmonei šis įvertinimas ypač svarbus, nes savo rezultatais pranokome ne tik Lietuvos, bet ir Suomijos, Latvijos bei Estijos konkurentus“, – sako Donatas Aksomitas, UAB „AGA-CAD“ direktorius. „Best Civil 3D Reseller of the Year 2006“ („Geriausio Civil 3D PĮ diegėjo“) apdovanojimą „AGA-CAD“ gavo už itin sėkmingą „AutoCAD Civil 3D“ sprendimų ir PĮ diegimą, aptarnavimą, mokymus bei konsultacijas.
 
„AutoCAD Civil 3D“ programos pagalba projektuojamos gatvės, keliai, automobilių stovėjimo aikštelės, vandentiekio, nuotekų, elektros, ryšių ir kiti inžineriniai tinklai, ruošiami miestų ir gyvenviečių teritorijų bendrieji planai, detalieji ir geodeziniai žemės sklypų planai, topografinės nuotraukos, sudaromos naujos ir valdomos turimos geografinių informacinių sistemų (GIS) duomenų bazės.
 
„AutoCAD Civil 3D“ funkcionalumą jau įvertino daugelis pirmaujančių inžinerinių bendrovių“, – teigia p.D.Aksomitas. Šią PĮ naudojančių bendrovės klientų tarpe – AS „Celu inženieri“, AS „Celuprojekts“, UAB „COWI Baltic“, AB „Elektros tinklų statyba“, SIA „Firma L4“, UAB „Hidroprojektas“, UAB „Kelprojektas“, AB „Klaipėdos energija“, „Konstruktionsgruppe Bauen Latvija“, SIA „K-RDB“, UAB „Lemminkainen Lietuva“, AB „Lietuvos energija“, AB „Pramprojektas“, SIA „Pro Via“, AB Rytų skirstomieji tinklai, UAB „SWECO BKG“,  UAB „Tiltų ekspertų centras“, VĮ „Transporto ir kelių tyrimo institutas“, UAB „Urbanistika“, SĮ „Vilniaus planas“, SIA „Zemgales Mernieks“ ir kitos įmonės.
 
Apie „Autodesk Inc.”:
„Autodesk Inc.“ yra pasaulinė 2D ir 3D projektavimo PĮ kūrimo lyderė. 1982 metais bendrovės specialistai sukūrė ir rinkai pristatė vieną populiariausių programų – „AutoCAD“, kurios pagrindu bendrovė kuria ir vysto kitus PĮ produktus statybos ir architektūros, inžinerinių tinklų ir komunikacijų, civilinės inžinerijos, GIS, animacijos, video ir specialiųjų efektų sritims.
 
Apie UAB „AGA-CAD”:
1991 m. įkurta UAB “AGA-CAD” yra įgaliota „Autodesk Inc.“, „RoboBAT Inc.“,  „Progman Oy“ ir „ANSYS Inc.“ kompanijų atstovė bei didžiausia automatizuoto kompiuterinio projektavimo programinės įrangos tiekėja Baltijos šalyse. Bendrovės paslaugomis naudojasi per 1500 statybos, architektūros, infrastruktūros ir gamybos organizacijų. 2006 metais konsoliduotos pajamos iš veiklos sudarė 10,3 mln. Lt. Nuolat auganti privataus kapitalo įmonė Latvijoje veikia per to paties pavadinimo dukterinę įmonę „AGA-CAD“ ir yra pirmasis autorizuotas Autodesk Inc. Mokymo centras Lietuvoje. 
yra Kita
„AGA-CAD“ atstovaus Suomijos gamybos projektavimo sprendimų kūrėją