Architektūros ir dizaino darbų parodoje - inovatyvios idėjos ir moderni raiška

Paroda „...iš peržiūrų“ tęsia 2011 metais pradėtą tradiciją pasibaigus rudens semestrui ir peržiūroms eksponuoti Vilniaus  dailės akademijos muziejaus parodų salėse „Titanikas“ įdomiausius, novatoriškiausius, originaliausius ir geriausiai įvertintus studentų kūrinius.
 
Šis mokymosi rezultatų sklaidos projektas apima ir geriausių bakalauro bei magistro baigiamųjų darbų parodą „Meno celės“, tradiciškai atidaromą per Kultūros naktį Vilniuje.
Šiais metais dėmesys skirtas geriausiai įvertintiems architektūros, dizaino, kostiumo dizaino, grafinio dizaino, interjero dizaino, tekstilės dizaino programų studentų kursiniams darbams. Kūrinius katedros atrinko savarankiškai, pristatydamos bakalauro ir magistrantūros studijų atstovus.
Paroda sutampa su kasmet vykstančiomis atvirų durų dienomis Vilniaus dailės akademijos Vilniaus fakultete ir tarptautine žinių ir išsilavinimo paroda „Studijos“ „Litexpo“ parodų ir kongresų centre.
Menotyrininkas dr. Viktoras Liutkus teigia, kad šiparoda sužavės besiformuojančio profesionalumo ir originalumo lygiu, inovatyviomis idėjomis bei moderni raiška. Tai puiki proga susipažinti su būsimais Lietuvos architektūros ir dizaino vizionieriais.
 
Daugiau info:

Marius Dirgėla
Komunikacijos skyriaus vedėjas
Vilniaus dailės akademija
8 687 191 58
marius.dirgela@vda.lt

yra Kita
Architektūros „grandai“ ruošiasi tarptautiniam dizainerių forumui „IDF 07“