„Birdsystem“ pristato mechaninius modulius objektų apsaugai nuo balandžių

Birdsystem“ ieško savo gaminių platintojų Lietuvos rinkai. Lenkijos įmonės siūloma produkcija – mechaniniai moduliai – šiuolaikinis sprendimas plačiai taikomas saugant nuo balandžių įvairius objektus.

Įmonės siūlomi moduliai – tai nesudėtingos konstrukcijos įtaisai, veiksmingai neleidžiantys balandžiams nutūpti ant saugomo objekto. Naujoviška modulinė sistema su specialiais dygliais leidžia apsaugoti įvairias vietas ir objektus nuo neigiamo balandžių poveikio ir saugo juos nuo taršos. „BirdSystem“ marke pažymėti gaminiai skirti pastatų išorėje ir tvirtinami prie konkrečių pastatų detalių: karnizų, vandens nuotekų latakų, palangių, sijų, stebėjimo kamerų ar reklamos stendų.
 

„Mūsų sistema – veiksmingas ir saugus sprendimas, tad nusprendėme savo produkciją pasiūlyti ir užsienio rinkose” – pakomentavo „Birdsystem” atstovas Pawelas Ćwierzyński. – „Iš Lietuvos gauname daug klausimų, apie tai kaip profesionaliomis priemones baidyti nuo pastatų balandžius, tad atsiliepdami į vietos klientų lūkesčius ir pradedame ieškoti „BirdSystems“ produkcijos platintojų Lietuvoje.

„BirdSystems” tai INWEN bendrovės markė. Įmonė nuo 2000 metų sėkmingai siūlo sprendimus veiksmingai saugančius objektus nuo nepageidaujamos paukščių draugijos. „BirdSystems“ – vienintelis gamintojas Lenkijoje, siūlantis profesionalius mechaninius modulius su paukščius nuo sužalojimo apsaugančiais antgaliais.

yra Kita
„BirdSystem“ ieško platintojų Lietuvoje