„Doleta“ pirmoji Lietuvoje pradėjo gaminti langus iš eukalipto

Nestandartinių langų gamintoja UAB „Doleta“ pirmoji Lietuvoje pradėjo gaminti unikalius langus iš afrikietiškos eukalipto medienos. 
 
„Doletos“ generalinio direktoriaus Vytauto Silevičiaus teigimu, naujieji eukalipto langai iš kitų išsiskiria ypatingu tvirtumu, ilgaamžiškumu ir prabanga.
 
„Pasiūlydami vartotojams šiuos langus, ne tik patvirtiname savo, kaip novatoriškos bendrovės, reputaciją, bet ir praturtiname rinką dar vienu nestandartiniu, aukščiausios kokybės gaminiu“, - sako V. Silevičius. 
 
Eukalipto langai iš pažiūros primena ąžuolinius, tačiau yra dailesni, o jų kaina yra apie 30 proc. didesnė. Anot bendrovės vadovo, taip yra todėl, kad itin kietos eukalipto medienos apdirbimas yra daug sudėtingesnis nei įprasta. UAB „Doleta“ retą eukalipto medieną importuoja iš bendrovės partnerių Vokietijoje.
 
Pasak V. Silevičiaus, nors eukalipto langai Lietuvos rinkoje yra visiška naujovė, susidomėjimas šia produkcija jaučiamas jau šiandien. Pirmoji eukalipto langų partija bus skirta eksportui – netrukus ji iškeliaus privačiam užsakovui į Ukrainą. 
 
Užsienio šalyse aktyviai domimasi ir kita nestandartine UAB „Doleta“ produkcija - prieš keletą mėnesių įmonė Kazachstano piliečiams gamino medinių langų, dengtų bronza, partiją.

Praėjusiais metais UAB „Doleta“ pradėjo gaminti smūgiams atsparius langus su itin storų stiklų paketais. Tokie langai tinka bankams, juvelyrinių dirbinių salonams ar kitoms prabangos prekes siūlančioms įmonėms, kurioms būtina užsitikrinti saugumą patikimomis stiklinėmis pertvaromis.

„Doletos“ generalinis direktorius Vytautas Silevičius

yra Kita
„Doleta“ pasiūlė išskirtinį saugumą suteikiančius langus