Dovre.lt krosnelės: keletas naudingų patarimų

Būsto interjeras – tema, kuri nepaprastai įdomi. Juk namie būnama su šeima, užsiimama mėgstama veikla, pailsima po darbų. Vienas iš dailiai atrodančių interjero akcentų yra krosnelės. Jos gražios, bet panorėjus vieną įsigyti atsiranda įvairių klausimų. Domėdamiesi galite atrasti dovre.lt krosneles ir sužinoti naudingų patarimų.

Kas tai?

Dovre.lt pristato norvegiškas krosneles, puikiai vertinamas dėl nuostabios praktiškumo ir dailumo sąveikos. Kokybiški norvegiški gaminiai šildo daugybę namų visame pasaulyje. Tarp jų – 15 tūkst. lietuvių šeimų.

„Dovre“ vardas – nepriekaištingų krosnelių simbolis nuo 1933-ųjų. Ne viena ir ne dvi dešimtys metų tobulėjimo. Per tą laiką pirkėjai įsitikino šilumos ir grožio harmonija. Interneto svetainė dovre.lt krosneles pristato ir kaip tvirtumo simbolį.

Ištakos

Svarbu ne tik tai, kad „Dovre“ savo veiklą vykdo jau daugiau nei aštuonis dešimtmečius. Kai kalba pasisuka apie krosneles, nykštys viršun keliamas sužinojus apie norvegišką kilmę. Pats pavadinimas reiškia šioje šalyje esančią vietovę.

Norvegija žinoma ne tik dėl gero gyvenimo lygio, bet ir dėl skandinaviško klimato. Atšiaurios žiemos skatina ieškoti atitinkamų sprendimų. Taip žmonės domisi tik geriausiomis krosnelėmis. Tokiomis, kurios džiugintų nepriekaištingu funkcionalumu.

Grožis ir funkcija

Kaip ir paminėta pradžioje, krosnelę žmonės įsigyja ir dėl dailaus dizaino. Išskirtinis korpusas ir praktiškumas – tai derinys, nepaliekantis abejingų.

Skandinaviškas dizainas

Skandinaviškas dizainas labai apgalvotas, suponuojantis apie tvirtumą, neapkrautas nereikalingomis detalėmis, bet tikrai ne nykus ar nuobodus. Dailios formos derinamos su funkcionalumu. Kartu išvaizda ir įvairiapusiška – štai dovre.lt krosneles gali rinktis tiek ieškantys modernumo, tiek besidairantys į vintažo apraiškas.

Patarimai

Asortimentas nemažas, tad kaip išsirinkti? Kokių patarimų pateikia dovre.lt?

  1. Prieš perkant reikėtų pamąstyti, kokiu kuru krosnelė bus kūrenama. Dovre.lt krosnelėms tinkamos yra ne tik malkos, bet ir medžio anglys, taip pat rausvosios anglys. Atkreipiamas dėmesys, kad reikėtų naudoti ne bet kokias, o sausas malkas. Drėgnos malkos tiesiog nėra efektyvios.
  2. Kitas labai svarbus klausimas yra galingumas. Tinklalapyje dovre.lt pateikiama informacija, kaip apskaičiuoti, kokia krosnelė reikalinga. Pernelyg galinga ar per silpna netiks (abiem atvejais pasirinkimas būtų nekomfortiškas).
  3. Dovre.lt taip pat ruošia informaciją apie konvekcijos kameras. Tai aktualu tiems, kurie norėtų šildyti patalpas nuo židinio sklindančiu karštu oru.
  4. Dar vienas punktas – švarus kambario oras. Prieš perkant krosnelę reikėtų pasidomėti, ar ji yra su išorės oro jungtimi. Didžioji dalis krosnelių „Dovre“ yra su šia sistema.
  5. Švaraus degimo technologija irgi svarbi. Dėl pastarosios technologijos degimo procesas yra efektyvesnis ir „žalesnis“.
  6. Renkantis židinį ar krosnelę norisi atrasti ilgaamžį gaminį. Besirenkantys norvegiškas krosneles „Dovre“ žino, kad jos gaminamos iš ketaus. Teigiama, jog ši medžiaga pranašesnė už plieną.
  7. Ieškote ko nors išskirtinio ir kartu praktiško? Tuomet jums patiks emaliu dengtos krosnelės. Paviršius džiugins nepaprasta išvaizda net ir bėgant laikui. Tai aliuzija ne tik į nuostabų interjerą, bet ir į ilgaamžiškumą.
  8. Verta paminėti ir stiklo apipūtimo oru sistemą. Ši technologija užtikrina, kad durelių stiklas ilgiau būtų švarus. Norintiems aukšto lygio estetikos tai puikus pasirinkimas.

Asortimentas

Apie dovre.lt krosneles galima ilgai kalbėti, nes pasiūla gausi. Gaminiai pasižymi teigiamomis ypatybėmis, yra praktiški ir gražūs. Siūloma ne tik krosnelių, bet ir židinių, taip pat vadinamųjų hibridų. Krosnelės skirstomos į modernias, vintažines, klasikines ir tradicines norvegiškas. Taigi, nusimato malonus rinkimosi procesas.

Šalta žiema ir būsto jaukumas... Tai tikrai įmanoma. Viskas vyksta dar sklandžiau atsižvelgus į aktualius profesionalų patarimus.

yra Kita
Besidomintys nauja patalyne dėmesį kreipia į medžiagas