Interjero mados diktatorė "Domus galerija" pristatė naują interjero centrų filosofiją

2007 m. sausio 26 d. Interjero ir apdailos centras "Domus galerija", siūlantis išskirtines interjero idėjas, atnaujino vidines erdves ir pristatė Lietuvoje naują interjero centrų filosofiją.

"Kiekvienais metais investuodami į naujus interjero ir apdailos centro sprendimus, sekdami ir Lietuvoje populiarindami naujausią pasaulinę interjero madą, šiemet pristatome dar vieną naujieną Lietuvos rinkoje – naujo interjero centrų požiūrio į klientus koncepciją. Kiekvienam klientui, apsilankiusiam "Domus galerijoje", bus pasiūlyta ne tik galimybė pirkti ar konsultuotis, bet ir pridėtinė vertė, kuriama moderniausiomis šių laikų technologijomis", – teigė UAB "Domus centras" rinkodaros vadovas Linas Ladauskas.

Atnaujinta "Domus galerija" lankytojus pasitiks patogiomis darbo zonomis, skirtomis architektams ir interjero dizaineriams, kurie šiame centre lankosi itin dažnai.

Anot L.Ladausko, nemaža dalis lankytojų į pasaulines interjero sprendimų naujienas pristatantį centrą ateina ne tik įsigyti prekių, bet ir ieškoti idėjų, kurias vėliau galėtų įgyvendinti mažesniais kaštais. "Tikimės, kad įkvepianti "Domus galerijos" aplinka padės jiems generuoti naujas idėjas, o darbo zonose įdiegtas bevielis internetas leis iš karto paversti vizijas realiais projektais ar brėžiniais", - sakė rinkodaros vadovas.

"Architektų darbo zonose ir klientams skirtose poilsio erdvėse įrengti plazminiai televizoriai taps akcentu, ne tik sustiprinančiu jaukumo ir buvimo namuose jausmą, bet ir leidžiančiu nešiojamų kompiuterių turinį perkelti į ekranus bei kartu su užsakovais tą pačią akimirką diskutuoti dėl siūlomų sprendimų ", – kalbėjo "Domus galerijos" dizainą atnaujinusi dizainerė Dalia Stasevičienė.

Centro svečių patogumui taip pat sukurtos specialios poilsio ir darbo zonos. Pavargę nuo idėjų paieškų "Domus galerijos" salonuose, galės atsikvėpti jaukiose ir patogiai suprojektuotose poilsio zonose. Įsitaisę patogiuose krėsluose tarp žaliuojančių, gerą energiją skleidžiančių augalų, žmonės galės ramiai apmąstyti tai, ką jau įsigijo savo namams ir kokių interjero detalių dar trūksta.

Pasak rinkodaros vadovo, "Domus galerijoje" siekta sukurti tokią aplinką, kurioje būtų malonu būti ir mąstyti. Tikimės, kad po renovacijos interjero ir apdailos centre apsilankę žmonės liks patenkinti jų patogumui sukurtomis erdvėmis," – sakė D.Stasevičienė.

Dar viena "Domus galerija" naujovė – renovuota apšvietimo sistema – specialiai pakabinti stilingi, jaukią šviesą skleidžiantys šviestuvai suteiks naujų spalvų centro interjerui, o naujai sukonstruotos lubų dekoracijos sudarys šviežią erdvės įspūdį.

Interjero ir apdailos centre atnaujintos ir ekspozicijų zonos, kuriose lankytojams pristatomos dekoro inovacijos ir įdomiausios interjero naujienos. Ekspozicijų zoną po atnaujinimo papildys ir speciali parodų erdvė, kuri suteiks galimybę skirtingiems menininkams pristatyti savo kūrinius, o tuo pačiu pagyvins "Domus galerijos" interjerą.

yra Kita
Interjero dizaineriai savo idėjas galės realizuoti „Žirmūnų namuose“