Inžinerines paslaugas teikiančioje įmonėje UAB “Statybos strategija” įdiegta standartizuota kokybės valdymo sistema

UAB “Statybos strategija”, nepriklausoma kompleksinių inžinerinių sprendimų kompanija, įdiegė kokybės valdymo sistemą ir tapo viena iš nedaugelio inžinerines paslaugas Lietuvoje teikiančių įmonių, dirbančių remiantis pasaulinėje praktikoje plačiai paplitusiais kokybės vadybos principais.

2006-10-20 Bureau Veritas Certification auditoriai atliko UAB “Statybos strategija” įdiegtos teritorijų planavimo, statybos konsultavimo, statinių projektavimo bei statinių statybos priežiūros paslaugų kokybės valdymo sistemos sertifikacinį auditą. Audito metu nustatyta, kad įdiegta kokybės valdymo sistema atitinka standarto ISO 9001:2000 / LST EN ISO 9001:2001 reikalavimus. Neatitikčių ar kitokių nukrypimų nuo standarto reikalavimų neužfiksuota.

UAB „Statybos strategija“ nuo pat susikūrimo 2003 metais aktyviai ėmėsi veiklos, ją plėtojo, formavo įmonės kolektyvą. Bendraudama su rinkos lyderiais, įmonė spėjo įsitvirtinti inžinerinių paslaugų rinkoje ir pelnyti klientų pripažinimą. Šalia komercinės-ūkinės veiklos, kompanija yra iniciatyvi asocijuotų struktūrų narė, kurių tikslas – visuomenėje formuoti pozityvią nuomonę apie nepriklausomo ir kompetentingo inžinieriaus-konsultanto, kaip itin svarbaus statybos pramonės subjekto, reikšmę.

2003 11 24 UAB „Statybos strategija“ tapo Lietuvos energijos konsultantų asociacijos (LEKA) nare. Nuo 2005 12 22 UAB „Statybos strategija“ yra Lietuvos projektavimo įmonių asociacijos (LPĮA) narė, o nuo 2006 04 11 yra Lietuvos statybos konsultantų ir priežiūros įmonių asociacijos (SKIPA) narė ir viena iš steigėjų. Vykdydama savo veiklą UAB "Statybos strategija" vadovaujasi įmonės kokybės politika, teikdama kokybiškas ir rezultatyvias paslaugas, apimančias nuolatinę pagalbą nuo idėjos generavimo iki galutinio jos įgyvendinimo, atitinkančias bei pranokstančias klientų lūkesčius, paremtas šiuolaikišku požiūriu bei naujausiomis technologijomis.

Vienas iš pagrindinių UAB “Statybos strategija” tikslų yra ir toliau išlikti lanksčia bendrove bei teikti aukščiausios kokybės inžinerines paslaugas savo klientams. Šio tikslo vedina, UAB “Statybos strategija” ir įsidiegė standartizuotą Kokybės valdymo sistemą (KVS), kuri suteikia galimybę lengvai valdyti ir kontroliuoti vykdomų projektų kokybę bei svarbiausius įmonės verslo procesus, operatyviai reaguoti į klaidas ir netikslumus.

Įmonė džiaugiasi sėkmingai įdiegusi sistemą, kurios pagalba gali užtikrinti aukštą teikiamų inžinerinių paslaugų kokybę bei nuolatinį tobulinimą, tokiu būdu sukuriant pridėtinę vertę, prisidedančią ir prie klientų veiklos sėkmės didėjimo.

Daugiau informacijos: www.s-strategija.lt

Spec.lt už pranešimo turinį ir kalbą neatsako

yra Kita
Inžinerinė bendrovė „Sweco BKG LSPI“ keičia pavadinimą