IPhone 6s: charakteristika ir kitos smulkmenos

Daugelis mūsų kiekvieną dieną naudojasi mobiliuoju telefonu ir net nepastebi, kiek daug funkcijos jis mums padeda atlikti. Anksčiau paprasčiausiai į tai neatkreipdavome dėmesio, kadangi telefonas tapo toks įprastas prietaisas, kad atrodo sunku įsivaizduoti dieną be jo. IPhone 6s – neseniai rinkoje pasirodęs modelis, kuris sulaukė labai daug dėmesio. Kaip ir kiekviena kita inovacija jis buvo garsiai aptarinėjamas ir analizuojamas siekiant išsiaiškinti, ar jis kuo nors skiriasi nuo anksčiau išleistų modelių. Logiškas ir natūralus bandymas sužinoti – kodėl verta pirkti Apple iPhone 6s. Vienintelio atsakymo nėra, tačiau gal peržvelgęs charakteristiką paprasčiau suvoksite, ar jums reikia jo.

Vaizdas ir raiška. Atrodo šiuo metu būtų sunku sukurti ką nors naujo, kas dar sugebėtų nustebinti. Visgi, kartais pavyksta. Labai panašiai yra ir su iPhone 6s. Žiūrėdami į telefoną matėme labai aukštos kokybės raišką, kuri tiesiog pranoko ateities lūkesčius. Visgi, naujos kartos telefonas geba dar labiau pagyvinti spalvas ir net filmo žiūrėjimas tampa nebe problema, o tikru malonumu. Daugelis žmonių tvirtina, kad veidrodiniai fotoaparatai tuoj pradės fotografuoti neprasčiau nei šie mobilieji telefonai.

Funkcijos. Šis telefonas turi kelias papildomas funkcijas, kurios neturėjo jo seneliai. Visgi, jos nėra tokios įspūdingos dėl kurių tikrai reiktų pakeisti iki šiol turimą telefono modelį.

Galimybės. Nuo šiol telefonu naršyti galima dar ilgiau ir dar paprasčiau, kai tuo pačiu telefono baterija veiks nepalyginamai efektyviau. Būtent energija yra vienas iš aspektų, kuris labai dažnai aptarinėjamas. Logiška, kad kuomet telefone yra tiek daug programėlių – mes jomis ir naudojamės. Tačiau tokiu atveju telefonas labai greitai išsikrauna. Deja, nelieka nieko kito kaip tik nuolatos su savimi turėti kroviklį ir nuolatos ieškoti rozetės. Visgi iPhone 6s šiek tiek efektyvesnis ir jo baterija laiko kiek ilgiau nei jo pirmtakų. Aišku, su laiku viskas prastėja.

Dydis. iPhone 6s gali būti tiek didesnis, tiek mini. Palyginus su standartu, kuris buvo išleistas iki šio telefono modelio – jis kiek padidėjo. Įdomu tai, kad būtent Apple kompanija buvo viena tų, kuri išties sutiko, kad telefonų didinimas yra netinkamas variantas, kadangi daugeliu atveju dydis tik dar labiau sugadina telefoną. Visgi, tiesa tokia, kad nepavyko kūrėjams to išvengti, tad naujas šios kartos telefonas yra kiek didesnis nei buvo iki šiol.

Kaina. Logiška, kad kaip ir naujas telefonas, taip ir šis kainuoja kiek daugiau nei kad iki šiol. Natūralu, kad kai žmonės ima išsimokėtinai, kadangi žino, kad po truputį pinigus atiduos. Tiesa, dažniausiai nepavyksta pinigų atiduoti, kol būna išleidžiamas naujas telefono modelis. Paprasčiausiai pagalvokite, ar jums tikrai reikia šio telefono, kai naujausias dalykas jame yra minimalus pavadinimo pakeitimas.

IPhone 6s – gali būti naujas jūsų geriausias draugas. Kadangi rinkoje jis pasirodė visai neseniai, tai šiuo metu jo kaina yra labai didelė, tačiau bent jau kiek palaukus bus galima įsigyti nepalyginamai pigiau. Vos tik išleisti telefonai labai brangūs, tačiau išleidus kitą jų vertė labai krenta.

yra Kita
Inžinieriai Nyderlandams siūlo šildomus dviračių takus