Įvairesnės metalo apdirbimo technologijų galimybės

UAB „Biseris“ buvo įkurta siekiant pasiūlyti klientams moderniausius kelių ženklinimo sprendimus, kurie ne tik suteikia keliams estetinį vaizdą, bet ir didina vairuotojų saugumą bei gerina eismo sąlygas.

Nuo pat savo veiklos pradžios įmonė nuolat atnaujina techniką ir kelia bei tikrina visų darbuotojų kvalifikaciją.Bendrovės darbuotojų žinios, patirtis bei turima technika leidžia parinkti bei įgyvendinti klientui tinkamiausią kelių ženklinimo būdą ir visus darbus atlikti kokybiškai. Ilgainiui joje teikiamos paslaugos tapo vis įvairesnės, tad šiuo metu čia esančiame metalo ceche gaminami įvairiausios konfigūracijos lakštinio plieno bei kitų metalo konstrukcijų gaminiai. Įmonės patirtis, darbų kokybė ir lankstumas siūlomas paslaugas daro patrauklias gausiam klientų būriui.

Standartus atitinkantys atitvarai

Pagrindiniai UAB „Biseris“ metalo cecho gaminiai − automobilių magistralių atitvarai, atitinkantys standartą LST EN 1317 – 1: 2001 ir statybos rekomendacijas R 37 – 01. Bendrovė yra įsigijusi visą atitvarų gamybai reikalingą įrangą. Cinkuotiems apsauginiams kelių atitvarams suteikiama septynerių metų garantija. Jie komplektuojami su tvirtinimo detalėmis ar atskirais elementais. Įmonė gamina šiuos atitvarų elementus:

  1. metalines sijas MS–A;
  2. metalinius statramsčius MST–2;
  3. tiltinius statramsčius MST–2T;
  4. galinius elementus GE–1;
  5. sujungimo kampu elementus SK–1;
  6. metalines plokšteles MP–1.

Be to, prireikus užsakovams gali būti pasiūlytos atskirai cinkuotos tvirtinimo detalės.

Lanksti metalo pjovimo technologija

Užsibrėžus tikslą įgyvendinti originalią idėją, dažnai susiduriama su gamybos technologijų trūkumu, neretai sumanymas taip ir lieka nerealizuotas. UAB „Biseris“ specialistai, įdiegę modernią technologiją, šiandien gali pasiūlyti itin įvairias lakštinio plieno pjaustymo galimybes; pasitelkus programavimo įrangą, plazminį pjaustymo būdą, gali būti išpjaunamos bet kokios pageidaujamos formos. Toks lakštinio plieno apdorojimo būdas šiandien yra pigiausias. Be to, vienas svarbiausių jo pranašumų – dideli pjaustymo stalo matmenys (6 m ilgio, 1,5 m pločio), tad galima pjaustyti didelės apimties metalo lakštus. Todėl dabar bendrovė gali pasiūlyti nestandartinius, įvairių konstrukcijų metalo lakštų gaminius, nesvarbu, kokia jų paskirtis: ar tai būtų kelių ženklinimo konstrukcijos, ar tiltų turėklai, ar pagaliau atskiros interjero bei eksterjero detalės.

UAB „Biseris“ įsigijo trijų ritinių lenkimo stakles „R-3“, kuriomis į vidų ir į išorę galima išlenkti įvairius metalo profiliusbeivamzdžiusikiØ76mm.Naudojant specialius ritinėlius, galima sukti spirales bei išlenkti detales mažu spinduliu.

Įmonės teikiamos metalo apdirbimo paslaugos:

  • detalių pjaustymas plazma, programinėmis staklėmis iš metalo lakšto iki 30 mm storio (stalo matmenys – 1 500x6 000);
  • metalo lakšto iki 4 mm storio kirpimas (stalo plotis – 2 500 mm);
  • metalo lakšto iki 5 mm storio lankstymas (stalo plotis – 2 500 mm);
  • gręžimo darbai;
  • štampavimas 400 ir 160 tonų presais;
  • suvirinimo paslaugos.
yra Kita
"Elga" - gatvių apšvietimo atramų ir kelių ženklinimo konstrukcijų gamintoja