Kaip išsirinkti vidaus duris?

Vidaus durys yra vienas iš svarbiausių namų elementų. Jos daug pasako apie buto ar namo šeimininką, taip pat kuria bendrą namų įvaizdį. Dažnai, prieš perkant duris, nežinote, ko ieškoti.
 
Vidaus durys gali būti varstomos, stumdomos, durys – armonika ar pertvarų funkciją atliekančios durys. Jei nežinote, kokios durys geriausiai tiks Jums, reikia tiesiog apsižvalgyti namuose. Durys yra akcentas, bet neturi išsiskirti iš viso namų interjero, nebūtų gražu jei jos pirmiausia kristų į akis įėjus į namus. Taip pat reikia derinti vienas duris prie kitų, o dar geriau ir prie langų.
Medines vidaus duris dažniausiai renkasi tradicijas ir jaukumą mėgstantys žmonės. Tai populiari prekė, kadangi didelė pasiūla leidžia rinktis iš įvairiausių formų ir atspalvių. Tokios durys visada dera prie švelnaus namų interjero, medinių baldų ir langų.

Plastikinės vidaus durys dažniau įstatomos viešose vietose. Tai labiausiai tinkantis pasirinkimas biurams, kabinetams, tarnybinėms patalpoms.

Ypač populiarios ir moderniai atrodančios yra stiklo durys. Tokias duris renkasi žmonės, siekiantys sukurti išskirtinį namų vaizdą. Stiklas gali būti įvairiai dekoruotas ir tonuotas. Kalbant apie saugumą, džiugu, kad toks stiklas dūžta į didelius ir neaštrius gabalus.

Šiandien durų gamintojai taip pat gali pasiūlyti pagaminti duris pagal Jūsų individualų pageidavimą. Tokios durys, žinoma, kainuos daugiau, tačiau tai bus vienetinis gaminys, kuris puoš tik Jūsų namus.

Renkantis duris svarbiausias klausimas – kokią funkciją Jums atliks Ši namų interjero detalė. Jei Jūs norite kokybiško, ilgai tarnaujančio ir lengvai prižiūrimo produkto, geriau rinktis tradicines medines vidaus duris. Siekiantiems unikalumo ir išskirtinumo, puiki galimybė - stiklinės ar pagal užsakymą pagamintos durys. Vienaip ar kitaip, šių produktų Lietuvoje apstu. Žmonės džiaugiasi didele gaminių pasiūla, o gamintojai galimybėmis patenkinti savo klientus.

yra Kita
Kaip išsirinkti tinkamą lovą?