Kaune prie Ąžuolyno bus statomas prestižinis daugiabutis

Kaune, Žuvinto gatvėje, prie Ąžuolyno rugsėjį bus pradėtos naujo prestižinio gyvenamojo daugiabučio statybos, kurias planuojama baigti kitų metų gruodį. Trijų korpusų 4-6 aukštų pastate bus įrengti 77 įvairaus ploto ir išplanavimo butai. Planuojama, kad investicijos į šį projektą sieks apie 12 mln. litų.
 
Pasak projektą administruojančios Lietuvos nekilnojamojo turto bendrovės "Invalda Real Estate" ("InReal") Prekybos skyriaus vadovo Rimo Kirdulio, naujasis daugiabutis bus vienas moderniausių projektų Kaune, ypač - jo centrinėje dalyje. "Poreikis naujiems butams Kaune juntamas jau gana seniai", - sakė R. Kirdulis.
 
Naujajame daugiabutyje daugelis butų suprojektuoti su įstiklintais balkonais. Likę butai pirmuose aukštuose turės kiemelius, o viršutiniuose - terasas. Klientams siūlomi 2 kambarių (43-60 kv. metrų) ir 3 kambarių (67-80 kv. metrų) ploto butai. Daugiabučio statybai bus naudojamos modernios ir kokybiškos statybinės medžiagos, vyraus klinkerio plytelių apdaila.
 
Pastatas bus ypač patogioje vietoje, su aplink puikiai išvystyta infrastruktūra. Visai šalia yra mokyklos, vaikų darželiai, prekybos centrai. Namo teritorija bus aptverta, o po namu ketinama įrengti požeminę automobilių stovėjimo aikštelę.
 
"InReal" duomenimis, Kaune šiuo metu įgyvendinama apie 20 gyvenamųjų namų ar jų kvartalų projektų. "Didžiausią paklausą šiame mieste turi nedideli, 1-2 kambarių butai, tačiau jų pasiūla, ypač naujos statybos, yra ganėtinai maža", - sakė R. Kirdulis.

"In Real" Pranešimas spaudai

yra Kita
Kaune prasideda modernios izoliacinių plokščių gamyklos statyba