Kokia vidutinė radiatoriaus kaina?

Žiemą norisi likti namuose, kur šilta ir jauku. Tokią atmosferą galim susikurti kai patalpose yra radiatoriai. Jų pagalba galima apšildyti visą butą ar namą, tereikia turėti tinkamo dydžio ir galios radiatorių.
 
Taip pat turėtumėte žinoti, kad yra įvairių tipų radiatorių, o nuo to priklauso jų kaina. Jei jums įdomu, kokie yra radiatoriai kaina, tuomet šiame straipsnyje rasite reikiamą informaciją apie šiuo metu esančias kainas, bei gal būt padės jums išsirinkti ir įsigyti naują radiatorių.

Radiatoriai, kaina:

  • Šoninio pajungimo radiatorių kaina. Tokio tipo radiatoriai kaina yra viena iš žemiausių, kurios turi apšildyti didelę patalpą. Patys mažiausi ir ploniausi radiatoriai jums gali kainuoti nuo 120 litų. Didžiausi radiatoriai, kurie įrengiami didelėse patalpose gali kainuoti iki 2000 litų. Turėtumėte žinoti, kad tokie radiatoriai yra paprasčiausi, karštas vanduo patenka pro šoninėje pusėje įrengtą vamzdį.
  • Apatinio pajungimo radiatorių kaina. Šie radiatoriai nedaug skiriasi nuo šoninio pajungimo tipo radiatorių, todėl ir kaina yra labai panaši. Pasirinkę mažiausią radiatorių sumokėsite apie 190 litų, o už didžiausią teks pakloti apie 1950 litų. Tačiau už tokią kainą įsigysite kokybišką radiatorių, į kurį vanduo pateks iš apačioje įrengto vamzdžio.

Svarbu, radiatorių kaina:

Turėtumėte žinoti, kad įvairiose parduotuvėse, kuriose yra parduodami radiatoriai, nuolat vyksta akcijos ir išpardavimai senesnių modelių, tad turėdami laiko, nuolat galite stebėti kaip kinta kainos ir įsigyti reikalingą daiktą pigiau su tokia pat kokybe ir ilgaamžiškumu.

yra Kita
Suskystintų dujų kuras – sparčiai populiarėjanti alternatyva