Kokie klausimai dažniausiai kyla užsakantiems automobilių nuomos paslaugas?

Automobilių nuoma – tai sparčiai Lietuvoje populiarėjanti paslauga. Vakarų valstybėse paslauga itin pasiteisino ne tik tarp turistų, bet ir tarp vietinių gyventojų: dažnai išsinuomoti automobilį kainuoja pigiau negu eksploatuoti nuosavą transporto priemonę. Automobilių nuomą renkasi tie, kuriems automobilio reikia vos keliomis dienoms ir tie, kuriems būtina darbui skirta patikima transporto priemonė. Lietuviams vis dar kyla nemažai klausimų, susijusių tiek su trumpalaike, tiek ir su ilgalaike (dar vadinamąja veiklos) automobilių nuoma, taigi CARRENTA.LT automobilių nuomos įmonė dalijasi dažniausiai užduodamais klausimais, kurie kyla klientams.

  • Kokiam laikotarpiui galima išsinuomoti automobilį?

Mažiausiai automobilį galite išsinuomoti vienai parai, ilgiausias periodas – 3-eji metai. Trumpalaikė (1-30 dienų) nuoma ir jos sąlygos kiek skiriasi nuo veiklos nuomos (jos trukmė – 1-36 mėn.)

  • Ar automobilį reikia rezervuoti iš anksto?

Rezervuoti automobilį iš anksto būtina – taip būsite garantuoti, kad reikiamą dieną reikiamas automobilis bus laisvas. Automobilius galite rezervuoti telefonu ar elektroniniu paštu.

  • Kokių dokumentų prireiks atsiimant automobilį?

Nuomojantis automobilį prireiks asmens dokumento ir vairuotojo pažymėjimo. Jei domitės ilgalaike nuoma, reikės įmonės, kurios darbuotojas ketina eksploatuoti automobilį, dokumentų.

  • Ar prireiks automobilį apdrausti?

CARRENTA.LT klientai gali iš karto sėstis už automobilio vairo – visi įmonės automobiliai apdrausti civilinės atsakomybės ir KASKO draudimais.

  • Ar išsinuomojus automobilį juo bus galimybė keliauti su vaikais?

Visi norintieji gali užsisakyti automobilinę vaikišką kėdutę ir saugiai keliauti su atžalomis.

  • Ar įmonės automobiliuose yra ir navigacija?

Visi, kurie nori keliauti ne „aklai“ ir greičiau pasiekti kelionės tikslą, gali išsinuomoti navigacinę sistemą. Automobiliuose paprastai navigacija nėra sumontuota.

  • Galimybė automobilį išsinuomoti su vairuotoju – ar ją teikia CARRENTA.LT?

Taip, tokia galimybe gali pasinaudoti visi klientai. Norintys, kad automobilį vairuotų vairuotojas, apie tai turi informuoti administraciją ir iš anksto suderinti visas detales.

  • Ar nuomojami limuzinai?

Limuzinų nuomos paslaugų įmonė netekia, tačiau gali pasiūlyti ne ką mažiau prabangius aukštos klasės automobilius, kurie tiks šeimos šventėms, pasitinkant ir pervežant svarbius svečius iš oro uosto ir kitomis progomis.

  • Ar išsinuomojus automobilį juo galima vykti į užsienio šalis?

Galima, tačiau reikia gauti įmonės administracijos sutikimą.

CARRENTA.LT – jauna, tačiau didelių ambicijų turinti įmonė, sparčiai populiarėjanti auto nuomos rinkoje ir užsitarnavusi gerą vardą. Įmonės devizas – pateisinti tiek privačių, tiek ir verslo klientų lūkesčius, pasiūlant kokybiškas ir lanksčias paslaugas. Įmonė į kiekvieną situaciją stengiasi pažvelgti iš klientų pozicijos, tad būtent todėl pelno jų palankumą ir tik gerus atsiliepimus.

Ieškantys automobilių nuomai, telefonu ar internetu gali išsinuomoti patikusį įvairių markių ir klasių automobilį palankiausiomis kainomis ir itin lanksčiomis sąlygomis.
Išsinuomoti galite naujausių modelių, idealios būklės automobilius, kurie tiks ir įvairioms progoms. Siūloma ir automobilio su vairuotoju nuoma. Už paslaugas klientai gali atsiskaityti jiems patogiausiu būdu – grynaisiais pinigais, banko pavedimu, debeto ar kredito kortelėmis. Ir tai dar ne viskas – siūloma gausybė papildomų paslaugų, kad kiekvienas klientas liktų patenkintas ir automobilio nuomotis sugrįžtų dar ne kartą.

yra Kita
„Klaipėdos vanduo“ uždirbs iš saulės ir vėjo?