Kokie papuošalai ir žiedai madingi šį sezoną?

Papuošalai – daugumos merginų ir moterų silpnybė, kuriai sunku atsispirti. Įvairios apyrankės, žiedai, masyvūs kaklo papuošalai neapleidžia populiariumo pozicijų prekybos centruose, o stilingos merginos domisi, kas madinga šiais metais? Atėjus 2017-iesiems įvairūs stilistai bei mados tinklaraštininkai, remdamiesi žinomiausių mados namų kolekcijomis iš viso pasaulio, pristato šiais metais stilingų papuošalų tendencijas. Dauguma jų pabrėžia, jog žiedai – vienas stilingiausių aprangos akcentų. Ir nesvarbu, jei nesate susižadėjusi ar susituokusi mergina, nes būtent kitokio stiliaus, įvairių formų, spalvų ir skirtingais akmenimis inkustruoti žiedai užima pačias populiariausias pirkimo ir pardavimo pozicijas. Taigi, kas madinga raudonojo gaidžio metais?

Jeigu mėgstate blizgučius – dabar pats metas jais puoštis. Masyvūs, žėrintys kaklo papuošalai, auskarai bei žiedai, primenantys baroko laikotarpį ištisus metus neapleis populiarumo pozicijų. Kuo jie atrodys prabangiau, masyviau ir trauks aplinkinių akį, tuo ne tik sulauksite daugiau dėmesio, bet ir jausitės stilingai. Žinoma, taip žėrinčiai puoštis turite atitaikyti progą. Tai gali būti draugų gimtadienis, vakarėlis, šokiai klubuose ir pan. O keliaujant į vakarėlį drąsiai galite nešioti ne vieną, o keletą žiedų. Kasdieniam įvaizdžiui darbe rekomenduojama rinktis natūralių medžiagų bei neutralių spalvų papuošalus, kuriuos lengvai galėsite priderinti prie bet kokio aprangos stiliaus. Iš įvairių akmenų, mineralų ir odos pagaminti papuošalai išliks madingi ištisus metus, o tokie aksesuarai gali būti puikiai pritaikyti ne tik puošti rankas ir kaklą, tačiau stilingai atrodysite ir turėdama prisiūtų aksesuarų ant rankinių bei visų tipų drabužių. Taip pat pavasario – vasaros drabužių, rankinių kolekcijos yra gausiai dekoruotos įvairiais ryškiais antsiuvais. Tai gali būti gėlių, gamtos motyvai, įvairūs šmaikštūs užrašai ir kitos aplikacijos. Tokius antsiuvus galite paprastai priderinti prie bet kokios spalvos džinsų, rankinių ar net palto.

Ant kaklo rišami, segami antkakliai, arba kitaip vadinami ,,čokeriai“, taip pat išlieka madingi šiais metais, nors mados tinklaraštininkai dėl to nesutaria ir pasidalija į dvi skirtingas stovyklas. Prie kaklo prigludę papuošalai gali būti puošiami raišteliais, odos elementais, akmenukais ar net nedideliais pakabukais. Jeigu norite išsiskirti, rinkitės netradicinių spalvų, raštų ,,čokerius“ ir taip išliksite stilinga. Dar vienas sezono ,,topas“ – perlai. Perlai gali būti dėvimi ne tik kaip kaklo papuošalas. Ypač madingi žiedai, inkustruoti įvairių dydžių perlais, o kadangi tai yra klasikinis papuošalas, galite būti rami, jog jis išliks madingas ne tik šiais metais. Vis daugiau papuošalų gamintojų iš jų kuria auskarus, apyrankes ir žiedus. Papuošalai, kuriuose vyrauja perlai, gali būti derinami su kitais akmenimis ir metalais. Tai jūsų įvaizdžiui suteiks žaismingumo ir modernumo.

Šį pavasario ir vasaros sezoną rekomenduojama nebijoti spalvų, išskirtinių sprendimų. Jeigu mėgstate klasikinę juodą drabužių spalvą, ją puikiai pagyvins ryškiaspalviai papuošalai ir masyvūs žiedai. Svarbu drabužio derinio „neperspausti“ ir mėgstant eleganciją, minimalistinį stilių, jį paįvairinti papuošalais, kurių plataus pasirinkimo yra apstu kiekviename prekybos centre ar interneto tinklapiuose, elektroninėse parduotuvėse, kuriose parduodami įvairūs ranko darbo ar vienetiniai gaminiai.

yra Kita
Virtuvės baldai Klaipėdoje – pagal klientų pageidavimus