Laikrodžiai vyrams – ne tik aksesuaras

Tiek internete, tiek fizinėse parduotuvėse siūlomi įvairiausi laikrodžiai vyrams. Vieni atrodo solidžiai, kiti kiek suponuoja apie vaikiškumą. Vienų dizainas minimalistinis, kiti tiesiog perkrauti įvairiomis funkcijomis bei rodmenimis. Nepaisant skirtumų norėtųsi pakalbėti apie gilesnę prasmę, kurią įkūnija laiką rodantys prietaisai.

Laikrodis – pasiekimų liudytojas

Baigiate mokyklą, įstojate į universitetą, gaunate stipendiją, įsidarbinate, gaunate diplomą, pakylate karjeros laiptais, susirandate antrąją pusę, sukuriate šeimą, susilaukiate vaikų, nepamirštate pastatyti namo ir pasodinti medžio... Šiuos svarbius gyvenimo tarpsnius fiksuoja jūsų laikrodis. Vyriški laikrodžiai gali iliustruoti tiek jūsų pajamų pakilimą, tiek emocinę gerovę.

Sėkmingai išlaikius mokyklos baigimo egzaminus norisi kuo nors save pradžiuginti. Kodėl neįsigijus laikrodžio? Žengiama į naują gyvenimo tarpsnį, kur laiką tikrai teks skaičiuoti. Net jei aksesuaras ir nebrangus, jis padės susiformuoti įvaizdį ir, žinoma, leis visur atvykti laiku.

Vienokie vyriški laikrodžiai domina moksleivius ar studentus, kitokie krenta į akį solidaus amžiaus vyrams. Kita vertus, egzistuoja tokių dizaino sprendimų, kurie priimtini visoms kartoms. Kokį laikrodį rinksitės jūs, priklausys nuo skonio ir skiriamos pinigų sumos. Taip pat ir nuo propaguojamo stiliaus.

Gili prasmė

Kai riešas papuošiamas laikrodžiu, mažesnė vėlavimo tikimybė. Įvaizdis dažniausiai tampa solidesnis, o jūs pasitikite savimi. Tai ne tik apyrankės, ciferblato bei mechanizmo derinys. Laikrodis jo savininkui gali reikšti itin daug.

Vieną dieną įsigijote japonišką ar šveicarišką šedevrą, o kitą netikėtai susipažinote su mergina, kuri dabar jūsų žmona? Labai tikėtina, kad tuometinis pirkinys jums primins, kaip nuostabiai kartais susidėlioja įvykiai.

Darbe įgyvendinote ilgalaikį sudėtingą projektą ir nusprendėte save apdovanoti nauju laikrodžiu? Tuomet jis rodyklių tiksėjimu kartos, kad galite viską. Jūs savo srityje nepralenkiamas. Tai asmeninių pergalių priminimas ir naujų užmojų skatinimas.

Taigi, laikrodžio prasmė kur kas gilesnė, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Laikas vis dar skaičiuojamas...

Nors ir kalbame apie gilią prasmę, elementari laikrodžio funkcija niekur nedingsta. Viena rodyklė rodo, kuri dabar valanda, kita praneša apie minutes, trečia dinamiškai juda, kas sekundę vis atsidurdama ant naujos padalos.

Kai kurie laikrodžiai vyrams rodo ir datą ar kitus duomenis. Viskas priklauso nuo konkretaus modelio. Kuo aukštesnė kaina, tuo didesnė daugiafunkciškumo tikimybė. Aišku viena – apie pasiekimus liudijantis laikrodis moka ir laiką skaičiuoti. Punktualumas nuo šiol jūsų pusėje.

yra Kita
Vežu į Daniją dalelę Lietuvos