„LG Electronics“ ir „Hitachi“ įkūrė bendrą vandens priežiūros įrenginių įmonę

Pietų Korėjos milžinė "LG Electronics" (LG) ir Japonijos kompanija "Hitachi Plant Technologies" įkūrė bendrą vandens priežiūros įmonę "LG-Hitachi Water Solutions Co".
 
Vasario 1 d. veiklą pradedanti įmonė plėtos vandens priežiūrai ir perdirbimui skirtas technologijas, rūpinsis vandens sistemų bei įrenginių projektavimu, gamyba, įrengimu.

Kompanijos "LG-Hitachi Water Solutions Co." įsteigimą paskatino "Hitachi Plant Technologies" vadovas Hidenao Kawai ir "LG Electronics Home Appliance Company" vadovas Young-ha Lee. Pastarasis tapo naujosios kompanijos vykdomuoju direktoriumi.

"Per tris pastaruosius šimtmečius vandens sunaudojimas išaugo daugiau nei 30 kartų, bet šiuo metu galime naudotis tik 1 proc. pasaulio švaraus vandens atsargų. LG ir "Hitachi" sujungė patirtį ir resursus vandens tiekimo problemų sprendimui", – sakė Young-ha Lee, "LG-Hitachi Water Solutions Co." vykdomasis direktorius.

Sujungdama LG technologijas su "Hitachi Plants Technologies" tyrimų ir plėtros skyriaus patirtimi, "LG-Hitachi Water Solutions Co." sieks įsitvirtinti pasaulinėje vandens priežiūros rinkoje. Kompanija didžiausią dėmesį skirs vandens priežiūros įrenginių plėtojimui, sistemų kūrimui ir įrengimui, infrastruktūros priežiūrai – komponentams, užtikrinantiems naudojamo vandens priežiūrą, geriamo vandens ir vandens nuotekų perdirbimą, jiems reikalingų technologijų tyrimus ir plėtojimą.

Apie LG Electronics, Inc.

Kompanija LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) yra pirmaujanti pasaulio lyderė ir technologijų inovatorė buitinės elektronikos, buitinių prietaisų ir mobiliųjų komunikacijų srityse. 120-yje kompanijos struktūrinių vienetų visame pasaulyje dirba daugiau nei 93 tūkstančių žmonių. 2010 m. kompanijos pasauliniai pardavimai siekė 48,2 mlrd. JAV dolerių. LG sudaro keturi verslo padaliniai: "Home Entertainment", "Mobile Communications", "Home Appliance", "Air Conditioning and Energy Solutions". LG yra vienas pasaulio plačiaekranių televizorių, mobiliųjų telefonų, skalbimo mašinų ir šaldytuvų gamybos lyderių pasaulyje. LG yra pasaulinis ir technologinis "Formulės-1" partneris, turintis išskirtines teises šio renginio metu pristatyti vartotojų elektronikos prekes, mobiliuosius telefonus bei duomenų procesorius. Daugiau informacijos pateikiama www.lge.com.

Apie Hitachi Plant Technologies, Ltd.

Kompanija Hitachi Plant Technologies, Ltd. yra viena iš "Hitachi Group" narių, gaminanti infrastruktūrai skirtas aplinkos priežiūros ir energijos taupymo technologijas. "Hitachi Plants Technologies" turi ilgametę socialinei ir industrinei infrastruktūrai skirtų produktų gamybos ir priežiūros patirtį. Pagrindinė kompanijos veikla apima socialinės infrastruktūros sistemas (siurbliai, kompresoriai ir vandens gerinimo sistemos), industrines sistemas (mechatronikos, cheminių ir farmacinių įrenginių), oro kondicionavimo sistemas (industrinių ir pastatų įrenginiai) ir energijos sistemas (branduolinės ir šiluminės energijos elektrinių statyba). Daugiau informacijos pateikia www.hitachi-pt.com.
 
Daugiau informacijos:
LG-One viešųjų ryšių konsultantė
Alma Bajoraitė
Telefonas: +370 5 249 99 49, +37065692500
El. paštas: alma.bajoraite@lg-one.com
yra Kita
„LG Electronics“ – geriausiai aplinkosauga besirūpinanti Korėjos kompanija