Lietuvos verslininkai kviečiami pasinaudoti verslo ir pramonės mobilumo programa

Šiaurės ministrų tarybos biuras Lietuvoje kviečia smulkaus ir vidutinio verslo įmones, verslo inkubatorius ir organizacijas pasinaudoti Šiaurės ir Baltijos šalių verslo ir pramonės mobilumo programos parama.

Programa teikia finansinę paramą verslo ir pramonės sričių atstovų darbiniams susitikimams vizitų metu, stažuotėms, praktikoms ir tinklų veiklai Šiaurės ir Baltijos šalyse. Paraiškų teikimo terminas – balandžio 5 d.

Programa finansuoja iki 70% kelionių, apgyvendinimo ir draudimo išlaidų. 2012 metais programai pateikta penkiasdešimt paraiškų, iš kurių net 44 gavo finansavimą. 2013 metais programai skiriama daugiau kaip 980 tūkst. litų.

Šia programa siekiama stiprinti ekonominį bendradarbiavimą, skatinti verslumą, regioninį klasterių bendradarbiavimą ir inovacijas Šiaurės-Baltijos šalių regione.

Šiaurės ir Baltijos šalių verslo ir pramonės mobilumo programa įsteigta 2009 metais. Programos fondas finansuojamas Šiaurės ir Baltijos vyriausybių, pramonės įmonių ir privačių verslininkų lėšų. Šiaurės ir Baltijos šalių verslo ir pramonės mobilumo programą administruoja Šiaurės ministrų tarybos biuras Latvijoje.

Daugiau informacijos apie programą ir jos sąlygas rasite tinklapyje http://www.nb8businessmobility.org/

yra Kita
Lietuvos vardas jau girdimas ką tik prasidėjusioje pasaulinėje parodoje