„MEGRAME“ medis vidaus durys - naujas kokybės standartas

Nuolat plėsdama savo paslaugų apimtis, „MEGRAME“ įmonių grupei priklausanti UAB „Megrame medis“ rinkai siūlo naują produktą – medines vidaus duris. Prieš kelerius metus didelio susidomėjimo bei pasisekimo sulaukė „Metų gaminio“ apdovanojimą pelniusios „Megrame medis“ berėmės lauko durys. Šiandien „Megrame medis“ dovanoja Jums dar daugiau galimybių rinktis ne tik patraukliausias rinkoje lauko duris, bet ir Jūsų interjero puošmeną – vidaus duris.

Į klausimą, kokios vidaus durys yra geriausios, daugelis atsakytų, jog tos, kurios gaminamos iš medžio masyvo. Tačiau iš kokio? Teisingesnis atsakymas – geriausias yra vadinamasis inžinerinis arba kombinuotas masyvas, gaminamas duris klijuojant iš atskirų dalių.

Pagrindiniai kombinuoto medžio masyvo pranašumai – atsparumas temperatūros ir drėgmės pokyčiams bei deformacijai, ko neišvengia vientisas medžio masyvas. Naujose „Megrame medžio“ vidaus duryse naudojamas natūralus kombinuotos medienos masyvas leidžia išvengti medienos defektų bei struktūros nesutapimų ties jungimais. Durys nesideformuoja, yra atsparios intarpų skilimui bei džiūvimui, dėl to išvengiama durų varstymo problemų. Dar vienas kombinuoto masyvo pranašumas – durų svoris. Esant sunkioms medžio durims, staktos susidėvi greičiau, durys bėgant laikui tampa nestabilios. Žvelgiant į mūsų pagamintas sluoksniuoto masyvo duris, matomas aukštos kokybės medienos gaminys, turintis ankščiau paminėtus pranašumus, be to, jos tris–penkis kartus pigesnės nei nesluoksniuoto medžio masyvo durys.

Šiomis dienomis prie vis didėjančio gyvenimo tempo tampa vis sunkiau prisitaikyti ir norima kuo greičiau išsirinkti sau patinkančius produktus taupant tiek brangų laiką, tiek pinigus. Tad jeigu planuojate įsigyti naujas duris, pateiksime keletą priežasčių, dėl kurių turėtumėte rinktis naujas „Megrame medžio“ vidaus duris:

1. Ilgalaikiškumas. Duris sudarančios atskiros dalys gaminamos pagal ypatingą technologiją, leidžiančią joms išlaikyti formą, nekintančią ilgus metus. Durų rėmas pagamintas iš kryžminiu būdu klijuotos kietmedžio medienos.

2. Patvarumas. Šoninės sijos ir intarpai gamybos metu tvirtinami kartu, tai durims suteikia bei užtikrina kiekvienos durų detalės ypatingą tvirtumą, stabilumą, o dėl savito sluoksniavimo už garso izoliaciją šios durys gautų dešimtuką.

3. Gamybos medžiagos. Mes naudojame geriausių dekoratyvinių sertifikuotų rūšių medieną, kuri padidina durų patvarumą bei ilgalaikiškumą. Naudojama šių rūšių mediena: ąžuolas (iš JAV, Kanados. Šiose šalyse augantys ąžuolai kokybiškesni nei europiniai), buksmedis (Kroatija), pušis (Kroatija, Argentina, Ispanija), vyšnia (JAV, Kanada), kedras (tropinės šalys).

Visos „Megrame medis“ gaminamos durys yra dengiamos ekologišku trijų sluoksnių PU laku. Jums pageidaujant, galime suteikti medžiui ypatingų atspalvių, išryškinančių medienos tekstūrą. Lako spalvą taip pat galite rinktis patys. Mes galime pasiūlyti blizgiu, matiniu, spalviniu, juodu ar baltu laku dengtas duris.

4. Ekologiškumas. Durims gaminti naudojama tik ekologiška mediena, vežama iš specialių tarnybų kontroliuojamų plantacijų.

5. Garantija. Visoms „Megrame medžio“ durims skiriame dvejų metų garantinės priežiūros laikotarpį.

6. Dizaino įvairovė. Mūsų gaminamos vidaus durys išsiskiria ne tik dizaino įvairove, bet ir aukščiausios kokybės stalių rankų darbu. Kiekvienos detalės meninis bei techninis užbaigtumas suteikia gaminiui nepriekaištingą estetinę išvaizdą. Dėl stilingo paprastumo šios durys dera prie bet kokio interjero: klasikinio ar modernaus, senovinio ar itin modernaus, rytietiško ar amerikietiško.

7. Modelių įvairovė. Mūsų vidaus durys gali būti lygios, filinginės, aklinos ar su stiklais, vienvėrės ar dvivėrės, varstomos ar stumdomos. Taip pat klientui galime pasiūlyti arkas, įvairias pertvaras bei kitų medinių gaminių. Durys komplektuojamos su aukštos kokybės Jūsų pasirinkta furnitūra ir stiklais. Duris galima montuoti ne tik į kambarius, bet ir vonias, priešpirčius, nes aukštos kokybės trisluoksnio PU lako padengimas ne tik suteikia nepriekaištingą išvaizdą, bet ir patikimai apsaugo nuo išorės poveikio.

Šiuo metu „Megrame“ Jums gali pasiūlyti trijų vidaus durų serijų modelius:

„Master“

Intarpas pagamintas iš aukščiausios kokybės rinktinių kietmedžio lukštų.
Viena iš durų dalių yra frezuota. Tai suteikia durims išskirtinį dizainą, originalumą.
Dvigubas viršutinis sluoksnis: pirmasis sluoksnis dedamas skersai, kad suteiktų stabilumo, antras sluoksnis dedamas išilgai, kad gaminys taptų išskirtinis.
Kietmedžio intarpas, jungiantis rėmą ir frezuotąją dalį.
Klijuoto medžio masyvo rėmas, suklijuotas iš sendintos pušies, suteikia stabilumo ir tvirtumo.
Durų kraštui naudojama ta pati kietmedžio mediena, kaip ir visam durų paviršiui.

„Style“

Serijos „Style“ durims kietmedžio ir klijuoto medžio masyvo rėmas suteikia stiprumo ir stabilumo. Šio modelio intarpai gali būti su gausiais bei skirtingais raštais. Tai suteikia durims išskirtinį dizainą bei originalumą. Serijos „Style“ durys yra lengvesnės už serijos „Master“ duris, jų dizainų įvairovė puikiai tinka ieškantiems modernesnių interjero sprendimų.

„Modern“

Serijos „Modern“ durų ypatybės yra identiškos serijos „Style“ durims, tačiau dėl techninių bei gamybinių specifikacijų šios serijos gaminiams galime pasiūlyti dar didesnę bei originalesnę dizaino įvairovę.

„Megrame medis“ patikina, kad ieškantieji gero gaminio gali paieškas baigti. Mielai kviečiame Jus į „Megrame“ prekybos saloną, esantį Lakūnų g. 3A, Vilniuje. Neabejojame, jog rasite Jūsų namus praturtinsiantį durų modelį. Tokį, kuris bus puošmena, o laikui bėgant – antikvarinis gaminys. Nes ilgalaikiškumas – svarbiausias „Megrame“ durų pranašumas, kuriuo mielai dalijamės su Jumis.

yra Kita
„Megrame Medis“ kova siekiant išlaikyti gerą vardą