Nauja „Nabuko” virtuvės baldų studija

Vasario 2 d. prekybos parke „Banginis“ atidaryta „Nabuko” virtuvės baldų studija klientus pasitiko nauju šūkiu − „Nabukas“ būstą paverčia namais“ ir nauja veiklos strategija − „studijos” koncepcija.
 
Naujoje 500 kv. m studijoje eksponuojamos virtuvės dizaino temos yra šiuolaikiškos ir funkcionalios, pasižyminčios aukščiausios kokybės medžiagomis, furnitūra ir aksesuarais. Norintys įsirengti virtuvę klientai čia turi galimybę ne tik išsirinkti esamą, bet ir su profesionalia „Nabuko” dizainerių pagalba suprojektuoti virtuvę, artimą kiekvieno gyvenimo būdui.
 
Šiuo metu studijoje eksponuojama daugiau nei dvidešimt virtuvės dizaino temų. Viena iš jų − tema „Nova“ (studijos atidarymo metu surengtuose rinkimuose laimėjusi kaip geriausia stiliaus idėja), sujungianti brandų modernumą su solidumu ir santūria elegancija bei kviečianti eksperimentuoti be rizikos. Natūralios vyšninės spalvos „Žara plius“ išsiskiria integruotomis juodu blizgiu emaliu dažytomis durelėmis. Natūralumu spinduliuoja iš ąžuolo pagaminta „Žemyna“, o koncepcinė „Alter“ virtuvė pritaikyta jaunimo gyvenimo būdui.
 
„Virtuvė – įsiliejantis į būstą ir pritampantis prie žmogaus meno kūrinys. Mūsų studija – lyg kūrybinė dirbtuvė, kurioje brandinamos idėjos. Kiekviena dizaino tema yra individuali, unikali ir pritaikyta skirtingiems poreikiams. Mes klientams studijoje parduodame ne baldus, o sprendimus – dizaino temas parenkame kiekvieno gyvenimo būdui ir skoniui. − sakė Rasa Radzevičienė, UAB „Nabukas” generalinė direktorė. – Taip kūrybos procesas tampa paprastu, lengvu ir suteikiančiu žmogui daug šiltų emocijų”.
 
„Šūkis „Nabukas“ būstą paverčia namais“ atskleidžia tai, į ką mes orientuojamės – namų kūrimas prasideda nuo poreikių ir idėjų, o baigiasi grožiu ir funkcionalumu. − pasakojo  R.Radzevičienė. – Virtuvėje gaminame maistą, susitinkame su draugais, vakarus leidžiame su šeima, - tai yra svarbiausia namų vieta. Įrengus šią erdvę, būstas tampa tikrais namais, spinduliuojančiais šiluma”.

Studijos atidarymo renginyje įrengtose trijose − šokio, tapybos ir gėlių – studijose galima buvo pamatyti kaip gyvai atrodo idėjos subrandinimas, kūrybinis procesas ir techninis darbas. Kiekvienos studijos atstovas turėjo galimybę estetiškai išreikšti savo kūrybą ir sukurti šokį, paveikslą bei gėlių puokštę, taip šiuose kūriniuose įkūnydami savo mintis. „Nabuko“ kolektyvas siekė parodyti, jog šis kūrybos ir fantazijos etapas atsispindi ir baldų studijos kūrybos procese.
yra Kita
Nauja Londono milijardierių mada: prabangūs bunkeriai