Naujame „Aquahome“ salone Vilniuje - "gyva" vandens ekspozicija

Vilniuje, prestižiniame Šiaurės miestelyje, atidarytas naujausias sanitarinės keramikos bei sistemų dizaino, vonios baldų tendencijas ir techninius sprendimus pristatantis salonas-studija "Aquahome".

Be garsiausių vonios įrangos gamintojų – "Duravit", "Galassia", "Globo" prekių, 340 kv. metrų salone pristatoma naujiena Lietuvoje – "gyva" vandens ekspozicija.

Eksponuojama veikianti vonios įranga

"Keliame sau užduotį vilniečiams parodyti naujausio dizaino sanitarinės keramikos gaminius, kurie niekur kitur dar nebuvo pristatyti. Vadovaudamiesi ja, salone įrengėme vieną didžiausių naujienų – "gyvą" vandens ekspoziciją. Ant vienos salono sienų sumontuotus vonios prietaisus bei įrangą – dušo kabiną, pisuarą, praustuvą ir WC modelius galima išbandyti tokiomis sąlygomis, kokiomis jie bus naudojami įrengti namų ar biuro patalpoje", – sako UAB "Aquahome" direktorius Dalius Preskienis. Pasak jo, viena iš šioje "gyvojoje" ekspozicijoje pristatomų naujienų – Vokietijos kompanijos "Villeroy & Boch" nuplovimo sistema "DirectFlush", užtikrinanti efektyviai naudojamą vandens srovę bei optimalią švarą, taigi, leidžianti taupyti vandenį ir pinigus. Naujienos iš pasaulinių parodų Naujajame "Aquahome" salone Vilniuje taip pat eksponuojamos naujienos iš kasmetinių didžiulio architektų ir dizainerių dėmesio sulaukiančių pasaulinių parodų Frankfurte, Milane, Bolonijoje. Pavyzdžiui, vilniečiai galės apžiūrėti ir įsigyti pastarojoje parodoje pristatytą italų kompanijos "Globo" naujieną – sanitarinės keramikos seriją "Affetto", kurią sukurti įkvėpė praėjusio amžiaus 6-ojo dešimtmečio idėjos, kad nėra nieko nereikalingo ir kiekvienas elementas atranda sau vietą, taip pat to paties gamintojo "Bowl+" serijos gaminius, pasižyminčius itin švelniomis, švariomis linijomis bei jaukiu baltumu. Toje pačioje parodoje Bolonijoje buvo pristatyta ir vilniečiams naujajame "Aquahome" salone eksponuojama italų sanitarinės keramikos gamintojo "Galassia" serija "Ethos", įkūnijanti nemarios klasikos eleganciją, bei serija "Ergo", kurioje sanitarinės įrangos baltumą pabrėžia šilti medžio tonai, o neįprastai asimetrinės vonios aksesuarų linijos atkartoja gamtoje sukuriamą pusiausvyrą.

Italų mados namų produkcija

"Galassia" – viena iš beveik 10 italų gamintojų, kurių gaminius ekspozicijoje pirmą kartą Lietuvoje gali pamatyti mūsų naujojo salono lankytojai. Be šios kompanijos, salone pirmieji eksponuosime GSI, "ArtCeram", "Fantini", "Nobili", "Alpi", "Giulini G." ir kitų iššskirtinių italų mados namų produkciją. Kad galėtume ją deramai pristatyti, įrengėme šį prabangų, puošnų saloną, kuriame visoms kolekcijoms skirtos atskiros erdvės, sudarančios sąlygas išryškinti kiekvieną detalę, atskleisti gaminių funkciją ir išskirtinumą", – sako jau 4 metus "Aquahome" saloną Kaune valdančios ir antrąjį Vilniuje atidariusios bendrovės direktorius. "Aquahome" salono sostinėje interjero autorė – architektė Skaistė Pesenkaitė. Jos teigimu, nors visos santechnikos kolekcijos skirtingos ir individualios, jas vienija blizgus baltas paviršius. "Būtent šį elementą, remiantis kontrasto principu, buvo siekiama pabrėžti, todėl salone įrengti stendai iš tamsių, aiškios tekstūros medžiagų. Horizontalioms plokštumoms pasirinkta prabangi rusvai pilkos "amazono" spalvos plokštė su ryškia tekstūra, pabrėžiančia santechnikos elementų estetiką ir formas. O vertikaliomis tamsiomis plokštėmis buvo kuriamas kompozicinis ritmas, kuris atskiria kolekcijas bei suformuoja erdves", – sakė S. Pesenkaitė.

Laiko patikrinti gamintojai

Pasak architektės, ekspozicinėje salono erdvėje nematyti jokių funkcinių elementų – sukuriama solidi ir drauge jauki aplinka lankytojams, kurių čia laukiama įvairių. Platų pasirinkimą čia ras naujausiomis vonios įrangos madomis bei technologijomis besidomintys ir į jas investuoti pasirengę pirkėjai, pasižymintys nestandartiniu požiūriu ir žaismingiau įsivaizduojantys savo būsimą vonios kambarį. Nenusivils salone apsilankę ir patikimų, laiko patikrintų sprendimų ieškantys sostinės gyventojai bei svečiai. Pastarieji galės rinktis ir iš jau ne vienerius metus "Aquahome" atstovaujamų gamintojų "Geberit", "Hansgrohe", "Mamoli", "Zucchetti" bei jau minėtų "Duravit", "Villeroy & Boch" bei "Globo" gaminių.

Namų dekoravimo paslaugos

Kruopščiai ir apgalvotai įrengta salono erdvė suteikia galimybę kiekvienam, besidominčiam ar besidairančiam vonios įrangos naujovių, su jomis susipažinti iš arti. "Lankytojui, ieškančiam sprendimų konkrečiam būsto projektui, visavertį aptarnavimą ir išsamias profesionalo konsultacijas suteiks ne vienerių metų patirtį turintys ir praktinių žinių nestokojantys vadybininkai, vadovaujami daugiau nei 15 metų darbo su architektais ir dizaineriais būtent vonios įrangos srityje dirbančios specialistės. Taigi, net iškilus kebliausiam klausimui, "Aquahome" klientas gaus profesionalią ir praktiniais sprendimais pagrįstą konsultaciją", – sako D. Preskienis. Salone "Aquahome" Vilniuje jau apsilankė ir teigiamai jį įvertino ne vienas garsus sostinės architektas bei dizaineris, todėl, klientui pageidaujant, jam bus siūloma ir namų dekoravimo specialistų paslauga.
yra Kita
Naujam būstui – 100 proc. įkeičiamo buto vertės paskola