Naujiena Lietuvos rinkoje – ypatingai tvirtos medinės lauko durys

Šiandieninėje medienos gaminių rinkoje kompanijų, gaminančių langus ir duris, apstu. Didelė pasirinkimo alternatyva lemia visišką pasiūlos sustabarėjimą, todėl išeities tašku tampa tik progresyvus žvilgsnis į ateitį. UAB „Megrame medis“ – „Megrame“ įmonių grupės narys, – žengdama sparčiau už šiandieną, kelia naujos revoliucijos vėliavą ir pristato unikalų produktą – lietuviškas berėmes lauko duris.

Naujoji durų karta

UAB „Megrame medis“ – vienintelis tokio produkto gamintojas Lietuvoje. Berėmės lauko durys – ilgaamžiškumo ir saugumo garantas. Joms gaminti naudojamos naujausios technologijos užtikrina kokybę, o speciali konstrukcija lemia gerą garso ir šilumos izoliaciją bei atsparumą neigiamam aplinkos poveikiui.

Didelė spalvų ir aksesuarų (stiklo, rankenų) gama bei 60 skirtingų durų dizaino tipų tikrai atras kelią į Jūsų namus. O didžiausiems individualistams „Megrame medis“ pagamins visiškai originalias vienintelio modelio duris.

Ypatingos konstrukcijos pranašumai

Berėmėms durims naudojama plokštė iš abiejų pusių padengta penkiasluoksniu drėgmei atspariu klijuotu skydu, todėl durys išsiskiria ypatingu atsparumu išorės poveikiams. Stabilus ir atsparus vidinis medienos užpildas neleidžia durims deformuotis, o poliuretaninės putos užtikrina ypač gerą garso bei šilumos izoliaciją.

Per visą plokštės perimetrą įmontuota metalinė patentuota rėmo stabilizavimo sistema garantuoja durų tvirtumą ir stabilumą. Per visą plokštės rėmą įklijuotas kietmedžio rėmas, todėl plokštė yra nepaprastai tvirta. Kietmedis saugo į jį įmontuotus vyrius ir spyną nuo išlaužimo.

Aukščiausios kokybės, 100 proc. silikoninės, labai elastingos ir atsparios temperatūros pokyčiams tarpinės užtikrina ypač gerą sandarumą, garso ir šilumos izoliaciją.

Naujosios kartos aliuminio slenkstis gaminamas su specialiu plastiko intarpu, todėl gerai sulaiko šaltį. Kieto plastiko ir aliuminio derinys ilgai nenusidėvi ir yra ilgaamžis.

„Megrame medis“ berėmes duris gamina iš specialios medžio plokštės. Ji sukonstruota taip, kad iš jos pagamintos durys neišlinksta, jų neveikia net dideli vidaus ir lauko temperatūrų bei drėgmės skirtumai.

Nepriklausomose laboratorijose buvo atlikti bandymai, kurie patvirtino, kad berėmių durų plokštė atitinka aukščiausią europinio standarto DIN EN 1530 kategoriją.

Gaminiai – tik iš tvirtos šiaurinės medienos

Įmonė savo produkciją gamina tik iš Šiaurės šalių žaliavų, nes šiuose kraštuose medžiai dėl atšiaurių klimato sąlygų auga lėtai, todėl mediena tampa kieta ir tvirta. Medinės lauko durys gaminamos iš klijuotos medienos. Siūlomos durys iš pušies, eglės, balteglės, maumedžio ir raudonmedžio rūšių „Mahagoni“ ir „Meranti“.

Ilgaamžė paviršiaus danga

Mediena – natūrali organinė medžiaga, todėl ją reikia tinkamai apsaugoti. „Megrame medis“ naudoja vandens pagrindu pagamintus dažus, kurie gerai įsigeria į medį, yra ekologiški ir svarbiausia – elastingi. Įmonės naudojami dažai tempiasi kaip silikonas. Tai tarsi medinį rėmą aptraukiantis gumos sluoksnis, kuris juda kartu su medžiu. Todėl, kintant temperatūrai ir drėgmei, plečiantis arba traukiantis ir horizontaliems, ir vertikaliems profiliams, dažai nepradeda trūkinėti.

Bendradarbiaudama su viena seniausių ir stambiausių Vokietijos dažų gamintojų „Remmers“, „Megrame medis“ šiandien gali pasiūlyti bene plačiausią dažų bei lakų spalvų spektrą ir užtikrinti, kad gaminių ilgai nereikės perdažyti.

Saugus stiklas

Saugūs stiklo paketai gaminami iš laminuoto arba grūdinto stiklo. Laminuotą stiklą daug sunkiau išdaužti, nes jis gaminamas tarp dviejų ar daugiau stiklo lakštų įterpiant skaidrią, tamprią plastiko polivinilbutiralio (PVB) plėvelę. O grūdintas stiklas yra iki penkių kartų atsparesnis nei paprastas.

Taip pat galima rinktis ir ugniai atsparius – armuotus arba vielinius – stiklo paketus. Armuotas stiklas apsaugo nuo liepsnos ir sunkiai dūžta. Vielinis tinklas – sulaiko šukes vietoje ir taip neleidžia plisti liepsnai.

Raštuotas stiklas

„Megrame medis“ klientai savo durims gali išsirinkti stiklą pagal individualų skonį – siūlomi įvairių raštų stiklai, iš kurių bus pagamintas reikiamos formos stiklo paketas.

Patikima turto apsauga

Lauko durims ypatingo saugumo suteikia patikimi vokiški „G.U.“ apsauginiai užraktai. „G.U – secury automatic“ apsauginiai užraktai gaminami su automatine daugiataškio fiksavimospyna. Jie patikimai saugo nuo įsilaužimo ir užtikrina durų sandarumą.

„Megrame medis“ siūlo ir Vokietijos kompanijos „BKS“ generalinio rakto sistemą. Tai galimybė vienu raktu atrakinti visas namo durų spynas.

yra Kita
UAB „Megrame“ pristato ypač tvirtas ir sandarias pakeliamas stumdomąsias duris