Naujos idealių langų galimybės

Langai privalo ne tik švytėti ir užtikrinti skaidrų vaizdą, bet pirmiausia atitikti vartotojų keliamus reikalavimus bei suteikti galimybę juos pritaikyti pagal kiekvieno individualius pageidavimus. Visus šiuos reikalavimus atitinka plastikiniai „Aluplast“ langai. Stengdamiesi patenkinti dažniausiai nurodomus vartotojų poreikius, koncerno „Aluplast“ profilių gamintojai sukūrė gaminį, kurio ypatybės pranoksta visus techninius ir estetinius lūkesčius.

 

Vokietijos koncernas „Aluplast“, gaminantis plastikinių langų, durų ir kitų konstrukcijų PVC profilius, šiuo metu Lietuvoje pristato naują ekonomišką bei stilingą gaminį – profilį „Ideal 4000“.

 

Ekonomiški ir patikimi

Penkių kamerų profilių sistemą „Ideal 4000“ galima apibūdinti taip:

  • 70 mm storio 5 kamerų sistema užtikrina puikią šilumos ir garso izoliaciją;
  • 13 mm atstumas iki griovelio centro garantuoja optimalų atsparumą įsilaužimams;
  • 8 mm sąvara uždengia lango rėmo kraštą, o tai užtikrina idealų sandarumą;
  • nepastebima tarpinė prie stiklo.

Penkių kamerų profiliųsistemos privalumai

Aluplast“ technologai, išanalizavę rinkos poreikius bei šiuolaikinę gyvenimo aplinką, pasiūlė puikų šiandienos poreikius atitinkantį produktą.

70 mm pločio profilis ir penkios kameros stebėtinai puikiai izoliuoja šilumą. Remiantis Vokietijos langų technikos institute (ift Rosenheim) atliktais tyrimais, profilio „Ideal 4000“ šilumos laidumo koeficientas UR=1,3 W/(m2·K). Lango, pagaminto iš šio profilio, šilumos laidumo koeficientas, kai įmontuotas dvigubas stiklo paketas 4-12-4-12-4, t. y. jo storis 36 mm, gali siekti Uf=0,93 W/(m2·K). Tokią šilumos varžą galima lyginti su naujos statybos pastatų sienų šilumos varža, todėl langai bei kitos konstrukcijos, pagamintos iš „Ideal 4000“ profilio, ypač tinkami naujos statybos namams, kadangi padeda taupyti energiją.

Šiuos langus galima stiklinti net iki 44 mm storio stiklo paketu. Kuo storesnis stiklas, tuo didesnį plotą galima įstiklinti. Didelis stiklo paketo storis leidžia projektuoti ganėtinai dideles įstiklinamas konstrukcijas.

Garso ir šilumos izoliavimo tyrimų laboratorija „Labor fuer Schall – und Waermemesstechnik“, Rozenhaime (Vokietija) ištyrusi langą, pagamintą iš penkių kamerų profilio „Ideal4 000“, nustatė, kad šio lango garso izoliacija, atsižvelgiant į stiklo storį ir paketo tipą (viengubą ar dvigubą), gali siekti iki 43 dB. Šiandien tai aktualu tiek gyvenamųjų namų savininkams, tiek biurų darbuotojams, dažnai kenčiantiems nuo gatvės bei pramonės objektų keliamo triukšmo.

Stabilūs ir ekologiški

Ypatingą tvirtumą ir formos stabilumą langui suteikia armatūra. Profiliuose „Ideal 4000“ suprojektuota didelė kamera, skirta profiliuiarmuoti.Palyginti didelis armatūros plotas lange užtikrina lango stabilumą ir atsparumą atmosferos poveikiams (pavyzdžiui, stipriems vėjo gūsiams).

Tačiau tai ne vienintelis kriterijus, lemiantis minėtą lango konstrukcijos ypatybę. Formos stabilumui svarbus ir išorinių profilio sienelių storis. Būtų neteisinga nepaminėti medžiagos, iš kurios pagaminti naujieji „Aluplast“ profiliai. Tai ypatingai tvirta medžiaga – polivinilchloridas (PVC) su stabilizatoriais, suteikiančiais žaliavai kietumo. Šio profilio sudėtyje jau nėra tokių žmogaus sveikatai ir aplinkai kenksmingų medžiagų kaip kadmis ir baris.

Patogūs naudoti

„Aluplast“ langai į lango angą gali būti įmontuojami keliais būdais. Esant skirtingoms montavimo sąlygoms bei įvairioms lango konstrukcijoms, pastaroji ypatybė palengvina optimalios išeities paieškas.

Atsižvelgiant į vartotojų poreikius, profiliai „Ideal 4000“ suprojektuoti taip, kad juos būtų lengva prižiūrėti. Lygų paviršių lengva valyti, o dėl aptakių formų nesudėtinga pašalinti nešvarumus ir iš griovelių.

Patraukli išvaizda

Funkcionalumas ir estetika – profilių „Ideal 4000“ šūkis. Nepaisant visų jums žinomų profilių ir iš jų pagamintų langų funkcinių privalumų, pastarieji atrodo tiesiog puikiai. Profilis – suapvalintais kraštais, švelnios linijos gaminiams suteikia elegantiškumo ir lengvumo. Estetinės langų išvaizdos negadina vandens drenažas (ši sistema sumontuota taip, kad nekristų į akis) bei solidžios vidinės stiklajuostės.

Verti pasitikėjimo

Dėl kylančios langų iš profilių „Ideal“paklausos 22 metus profilių gamyba užsiimantis Vokietijos koncernas kiekvienais metais didina gamybos apimtis, o tai sąlygoja ir pelno augimą (per 22 koncerno gyvavimo metus apyvarta išaugo nuo 5 mln. Vokietijos markių iki 225 mln. eurų). Sėkmę lemia koncerno nuostata – gaminius būtina nuolat tobulinti ir derinti prie praktinių bei estetinių vartotojų poreikių. Įmonės darbuotojai nuolat stebi rinkos pokyčius bei domisi vartotojų reikmėmis, o stebėjimo rezultatus taiko kurdami naujus produktus.

yra Kita
Nauji Lietuvos statybų partneriai