Norite pigiai keliauti? Sužinokite kaip!

Šiais laikais daugelis žmonių yra užsikrėtę kelionių manija. Paprasčiausiai kai žino, kad gali keliauti kur nori ir kada nori – būtina pasinaudoti tokiomis galimybėmis. Juolab, daugelis avia linijų garsiai akcentuoja „keliauk pigiau“. Tai reiškia, kad galima tikrai nesumokėjus didelės sumos pasiekti net ir pačius tolimiausius pasaulio kampelius. Svarbiausia yra žinoti – kaip keliauti pigiai.

Paskutinės minutės pasiūlymai

Viena iš labai puikių galimybių galinti Jums padėti sutaupyti – paskutinės minutės pasiūlymai. Jie apima ne tik skrydžius, tačiau visą paslaugų komplektą. Žinoma, tokiu atveju reikia turėti galimybes staiga pakelti sparnus ir keliauti į neapgalvotą vietą. Visgi, jeigu tokias galimybes turite – būtina jomis ir pasinaudoti.

Laisvos vietos viešbutyje

Jeigu norite gauti laisvą kambarį pigiau nei nurodyta konkrečiame internetiniame puslapyje – rekomenduojame paskambinti tiesiai ir pasidomėti, ar yra laisvų kambarių. Dažniausiai tokiu atveju pasiūlomi kambariai kur kas mažesnėmis kainomis nei yra nurodyta oficialiai. Taigi, tai puiki galimybė sutaupyti ir tuo pačiu gauti lygiai tokia pat kokybišką nakvynę kaip ir visi kiti, kurie mokėjo didesnę pinigų sumą nei Jūs.

Nemokamos lankytinos dienos

Toli gražu ne visose šalyse galima nemokamai lankyti konkrečius muziejus ir tuo pačiu ne visiems suteikiama ši galimybė. Visgi, labai rekomenduotina, kadangi panaršius detaliau internete konkrečioje valstybėje ir tam tikrame mieste galima aplankyti istorines vietas visiškai nemokamai. Ne kasdien, tačiau labai dažnai įvairių valstybinių švenčių metu. Taigi, būtinai išnaudokite tokias galimybes.

Savaitgaliai ir sezono metas

Savaitgaliais bei sezono metu dažniausiai kainos būna užkeltos absoliučiai visose vietose ir visose srityse. Jeigu keliausite tuomet, kai didžiausia turistų banga dar nėra prasidėjusi – tokiu atveju sutaupysite beveik visose srityse. Aišku, daugelis žmonių turi atostogas tuo pačiu metu, tad sunku nustatyti tokią datą, kuri tiktų, tačiau jeigu galimybės leidžia – būtinai pasinaudokite jomis. Tad keliauk pigiau.

Viešasis transportas – tinginiams

Jeigu planuojate būti tik konkrečiame mieste – tokiu atveju rekomenduojame kuo daugiau vaikščioti. Žinoma, vėlgi viskas remiasi į galimybes ir labai svarbu, kad po dienos objektų lankymo nepradėtų labai skaudžiai skaudėti kojų. Būtinai su savimi turėkite kokybišką avalynę tokiu atveju, jeigu nusprendėte objektus siekti pėščiomis. Vaikščiodami galite labai daug sutaupyti. Ypač tokiu atveju, jeigu keliai yra geri, o visi lankomi objektai yra greta.

Neikite viena tik į turistų lankomas vietas

Konkretūs objektai pritraukia didžiausius turistų kiekius. Natūralu, kad tose vietose ir maitinimas yra brangesnis, ir transportas, o apie gyvenamą vietą visai nėra ką kalbėti. Labai dažnai žmonės neaplanko nuostabių centrų vien todėl, kad jie nebūna paminėti prie pačių pagrindinių lankytinų vietų. Ieškodami internete tikrai atrasite reikalingą informaciją, tik nepamirškite žiūrėti ne tik lietuviškuose puslapiuose.

Pinigų keitimas

Pinigus keistis visada labiausiai apsimoka Lietuvoje. Tokiu atveju nepermokėsite, kaip labai dažnai nutinka nuvykus į konkrečią šalį. Ypač tokiu atveju, jeigu keliaujate į trečiąsias pasaulio šalis.

Atostogauti galima tikrai pigiai, tik tokio tipo atostogų planavimui dažniausiai tenka skirti kur kas daugiau laiko. Visgi, jeigu mėgstate keliauti, tačiau piniginė nėra labai stora – investuokite minutes.

yra Kita
Namai-kaimai: unikalus hakka palikimas