"Omax" - kokybiški varžtai už prieinamą kainą

Šiuo metu tvirtinamųjų elementų rinka ypač dinamiška. Tvirtinamosios detalės reikalingos atliekant pačius įvairiausius montavimo ir tvirtinimo darbus: šiltinant fasadus, montuojant plastikinius langus bei duris ir panašiai. Sparčiai augant statybos mastams, didėja ir tvirtinamųjų elementų paklausa. Šie procesai neišvengiamai paliečia ir rinkos dalyvius: ir pardavėjus, ir pirkėjus.

Bendrovė „Omax“ tvirtinamųjų elementų rinkoje sėkmingai dirba jau nuo 1991 m. ir šiuo metu NVS šalyse užima 20 proc. visos rinkos, prekes eksportuoja į 21 pasaulio šalį. „Omax“ tvirtinamosios detalės gaminamos Taivane ir atitinka visus joms keliamus aukštos kokybės reikalavimus. Bendrovės siūlomų prekių asortimentas itin didelis ir nuolat gausinamas: savisriegiai, savigręžiai, varžtai, srieginiai strypai, kaiščiai, kniedės, smeigės, apkabos, tvirtinamieji baldų elementai ir kt. Pagrindinė bendrovės būstinė įsikūrusi Maskvoje, atstovybės veikia Lietuvoje, Vengrijoje, Rumunijoje ir Ukrainoje.

Palyginti su Azijoje gaminamomis pigiomis tvirtinamosiomis detalėmis, „Omax“ gipskartonio savisriegiai ar savigręžiai išsiskiria taisyklinga simetrija, aštriu galu, vienodu sriegio žingsniu, varžtas tolygiai padengtas apsaugine medžiaga. Pasvėrę vienodų matmenų kitų bendrovių pagamintus ir „Omax“ savisriegius, pastebėsime, kad pastarieji yra sunkesni, vadinasi, „Omax“ tvirtinamosios detalės gaminamos iš didesnio tankio ir atsparumo medžiagos, dėl to naudojant jas užtikrinamas didesnis statybinių konstrukcijų patikimumas.

Dėl patikimumo, nedidelės kainos ir paprasto montavimo ypač populiarūs metaliniai rėmų inkarai, skirti medinėms ir metalinėms konstrukcijoms tvirtinti prie betoninio pagrindo, statybinio akmens, tuščiavidurių ir pilnavidurių plytų. Inkaras lengvai ir greitai montuojamas, jo konstrukcija tokia, jog pirmiausia fiksuojamas pagrinde, paskui − tvirtinamoje medžiagoje. Jei tektų pamatyti inkarą su įspaustu užrašu „Omax“, stoginį savigręžį varžtą su įspausta X raide arba gipskartonio savisriegį su įspausta raide T − dėl jų kokybės ir patikimumo galite neabejoti, nes tai bendrovės „Omax“ produkcija, už kurią gamintojas garantuoja. Oficialus „Omax“ prekių ženklo atstovas Lietuvoje − 2002 m. įsikūrusi UAB „Omax Baltic“, besispecializuojanti didmeninės prekybos tvirtinamaisiais elementais srityje Lietuvoje ir kitose šalyse. Sandėliai Klaipėdoje ir Vilniuje užtikrina greitą klientų aptarnavimą ne tik visoje Lietuvoje, bet ir Europos Sąjungos šalyse. Turėdami didelius resursus ir atsižvelgdami į kiekvieno kliento individualius poreikius, „Omax“ atstovai gali pasiūlyti specialų asortimentą, patraukliausias kainas ir aptarnavimo sąlygas, taip pat lanksčią atsiskaitymo sistemą.

Įmonės „Omax Baltic“ asortimentas ir siūlomų paslaugų paketas nuolat plečiamas, o siūlomą produkciją jau spėjo teigiamai įvertinti prekybininkai, statybos bendrovės, langų, durų, baldų gamintojai, rangovai ir kt.

Siūlomi gaminiai atitinka visame pasaulyje žinomų varžtų gamintojų produkcijos kokybę, tačiau yra daug pigesni, todėl „Omax“ tvirtinamųjų elementų paklausa nuolat didėja ne tik Lietuvoje, bet ir Europos Sąjungos bei NVS šalyse.

yra Kita
Karšta naujiena tvirtinamųjų elementų rinkoje