Patikima šildymo įranga padeda taupyti

UAB „Celsis“ – šildymo ir santechnikos įrangos pardavimo lyderė Lietuvoje, visada besistengianti žengti koja kojon su žymiausiais Europos gamintojais. Bendrovė Lietuvos pirkėjams siūlo šiuolaikiškus, kokybiškus, aukšto techninio lygio gaminius. Siekdama išlikti geriausia, UAB „Celsis“ seka šildymo technikos plėtros tendencijas, naujienas ir jas pristato vartotojams. Dėl šių priežasčių bendrovė renkasi tik aukšto lygio partnerius ir tiekėjus, žinomas Europos įmones, kurios daug dėmesio skiria savo gaminių asortimentui, jų techniniams duomenims, griežtai kokybės kontrolei, garantijoms bei aptarnavimui.
 
Arvydas Navickis,
UAB „CELSIS“ Šildymo įrangos skyriaus pardavimų vadovas

Vienas iš pagrindinių veiksnių, formuojantis šildymo ir santechnikos įrangos asortimentą, – vis didėjančios visų kuro rūšių kainos. Todėl itin svarbus tampa gamintojų techninis lankstumas ir sugebėjimas gaminti tokią įrangą, kuri leistų žmogui mažinti šildymo išlaidas ir kartu neprarasti patogumo pojūčio. Tinkamai parinkus bet kurią šildymo sistemos dalį, nesvarbu, tai katilas, vamzdynas ar radiatorius, galima labai sumažinti kuro sąnaudas ir pagerinti šilumos duomenis. Vienas iš tokių, atrodo, nieko nelemiančių veiksnių yra šildymo prietaisų parinkimas. Tyrimais nustatyta, kad temperatūros pojūčiui įtakos turi šilumos patekimo į patalpą būdas – konvekcinis ar spinduliuojamasis. Kuo daugiau šilumos nuo šildymo prietaiso atiduodama spinduliais, tuo mes jaučiamės komfortiškiau. Jei šiluma atiduodama konvekciniu būdu (vyksta oro srautų cirkuliacija per prietaisą), tada patalpoje būtina palaikyti 1–2 °Caukštesnę temperatūrą. Sumažinus oro temperatūrą patalpoje 1–2 °C,galime sutaupyti 5–6 proc. šilumos, o kartu ir kuro. Tai reiškia, kad vienas iš šilumos taupymo būdų yra šildymo sistemos darbinės temperatūros sumažinimas. Esant šiuolaikiniams šilumos šaltiniams – šilumos siurbliams, kondensaciniams katilams – tai labai svarbi sąlyga. Pasirinkus plieninius radiatorius, tai galima lengvai pasiekti pasinaudojus didelių matmenų ir galingumų asortimentu (daugiau kaip 400 pozicijų). Antras šilumos taupymo būdas – vandens kiekio šildymo prietaisuose optimizavimas. Plieniniuose radiatoriuose esančio vandens kiekio nėra nei per daug, nei per mažai. Tokią šildymo sistemą valdyti lengviausia, ji nėra inertiška.

Palyginus daugelį šildymo įrenginių –grindinį, konvektorius, ketinius radiatorius, spindulinius šildytuvus ir kt. – lengvai pastebima, kad optimaliausias sprendimas – plieniniai radiatoriai.

Radiatoriai „Termolux“ –išskirtinės kokybės garantijos

Nuolat didėjant šildymo išlaidoms, būstų savininkams itin svarbu turėti patikimą ir kokybišką šildymo sistemos įrangą, užtikrinančią minimalias išlaidas ir kartu patogų bei estetišką gyvenimą. Kaip tik tokią ir siūlo vienas didžiausių pasaulio radiatorių gamintojų – Jungtinės Karalystės koncernas „Caradon“, atstovaujantis prestižiniam prekių ženklui „Termolux“.

Didelės gamybos apimtys

Koncernas „Caradon“ – vienas pasaulio rinkos lyderių, pagal plokštinių plieno radiatorių gamybos apimtis užimantis antrąją vietą. Šiam koncernui priklauso daug įvairiose Europos šalyse įsikūrusių gamyklų, Belgijoje taip pat yra jam priklausantis Tyrimų ir naujų produktų kūrimo skyrius bei Atsparumo karščiui tyrimo laboratorija.

Didžiausia koncerno „Caradon“ antrinė įmonė – „Termo Teknik AS“. Jos gamybos plotas užima 100 tūkst. m2, 40 tūkst. m2 sudaro uždara zona. Penkias gamybos linijas turinti įmonė „Termo Teknik“ 2007 m. ketina pagaminti 4 mln. plokštinių plieninių radiatorių. Tai didžiausi kiekiai Europoje. Be to, gamykloje per metus pagaminama 500 tūkst. vienetų gyvatukinių radiatorių ir 50 tūkst. prie sienos tvirtinamų šildymo ir karšto vandens tiekimo katilų.

„Termolux“ – tai aukščiausios kokybės „Termo Teknik“ radiatoriai, jau spėję tapti itin populiarūs ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje.

Griežta kokybės kontrolė

„Termo Teknik“ gaminiams suteiktas naujausias sertifikatasBSISO9001:2000, atitinkantis aukščiausius pramonės standartų reikalavimus. Įvairių šalių sertifikavimoįstaigos sertifikuojaradiatoriuspagal vietinius standartus: Jungtinės Karalystės BSI, Vokietijos DIN, Prancūzijos NF, Italijos EMI, Rusijos GOST ir kt. Be to, visame pasaulyje pripažįstama, kad šie gaminiai atitinka tarptautinio standarto EN 442 reikalavimus, taikomus plieniniams radiatoriams.

Radiatoriai „Termolux“ gaminami naudojant naujausią įrangą ir pažangiausius gamybos metodus. Siekiant užtikrinti aukščiausią kokybę, kiekvienas radiatorius tikrinamas keturis kartus ir išbandomas vadovaujantis Europos gamybos standartais EN 442. Norint pasiekti geriausius sandarumo duomenis ir užtikrinti minimalią nuotėkio galimybę, kiekvieno radiatoriaus suvirinimo siūlių kokybė išbandoma 13 barų slėgyje. Radiatoriai dažomi du kartus: pirmiausia padengiami pirminiu dažų sluoksniu, po to dažomi elektrostatiniais milteliniais dažais. Taip jų paviršius tampa itin atsparus ir blizgus. RAL 9017 spalva, kuria dažomi radiatoriai „Termolux“, pastaruoju metu yra pati populiariausia tarp geriausių Europos architektų ir statybininkų.

Pasaulinis draudimas ir garantijos

Pagrindinis „Termo Teknik“ tikslas –tapti viena iš pirmaujančių rinkos lyderių visose šalyse, kuriose parduodami „Termolux“ gaminiai, bei aktyviau dalyvauti įvairiuose projektuose. Vienas iš tokių įvykdytų projektų – koncerno „Caradon“ gaminiams pritaikytas pasaulinio lygio draudimas. Statybininkams, montuotojams ir santechnikams tai labai svarbus garantas. Pretenzijų dėl „Termo Teknik“ produktų defektų draudimo suma – 5 mln. Didžiosios Britanijos svarų sterlingų.
 
Bendradarbiaujant su draudimo paslaugų grupe IF, Baltijos regionui taikomas papildomas antrinio lygio draudimas.

Plokštiniams radiatoriams „Termolux“ taip pat suteikiama dešimties metų garantija. Garantijos ir draudimas taikomi su sąlyga, kad produktai montuojami ir naudojami vadovaujantis santechnikos įrengimo taisyklėmis. Be to, šildymo sistema turi būti suprojektuota kvalifikuotųmechanikos inžinierių, gavusių leidimą iš atitinkamų vietos valdžios įstaigų.

Lyderiai Baltijos šalyse

Pirmas radiatorius „Termolux“ Baltijos šalių rinkai buvo pristatytas prieš penkerius metus, vykdant „Termo Teknik“ plėtros planą. Per šį laikotarpį dėl aukštos kokybės, prieinamos kainos ir gero aptarnavimo visose trijose Baltijos šalyse – Latvijoje, Estijoje ir Lietuvoje – „Termolux“ greitai nukonkuravo daugybę kitų prekių ženklų. Šiuo metu pagal pardavimo apimtis šio regiono rinkose „Termolux“ yra vieni perkamiausių radiatorių, o tai rodo, kad vartotojai labai vertina ir pasitiki „Termolux“.

Vis gausėjantis asortimentas

Įmonė „Termo Teknik“ rinkai nuolat stengiasi pasiūlyti naujų „Termolux“ produktų ir daugiau paslaugų. Tai pritraukia vis didesnį būrį klientų. Neseniai Baltijos rinkai pristatytus 44 tipo 200 ir 300 mm aukščio radiatorius klientai įvertino itin gerai, kadangi, palyginti su brangiai kainuojančiais konvektorinio tipo radiatoriais, tai labai geras sprendimas. Iki metų pabaigos rinkai planuojama pristatyti ir 550 mm aukščio radiatorius, kuriais geriausia keisti ketinius radiatorius.

Koncernas „Caradon“ – plokštinių radiatorių gamybos lyderis, pelnęs viso pasaulio klientų pasitikėjimą. Nuolatinis siekis tobulėti, išskirtinis dėmesys klientams, prekių asortimento didinimas ir paslaugų sektoriaus plėtojimas – išskirtiniai šio koncerno bruožai.

yra Kita
Patikima adresinė priešgaisrinė sistema „ZP3“