Patikimas ir saugus sutvirtinimas

Tvirtinimo elementai – neatsiejama statybinių konstrukcijų dalis. Įvairūs varžtai, veržlės, smeigės, inkariniai tvirtinimo elementai yra viena pagrindinių konstrukcinio pastato stabilumą užtikrinančių sudedamųjų dalių, todėl tinkamo tvirtinimo elemento pasirinkimas reikalauja gausių žinių ir milžiniškos atsakomybės. Tik aukšti techniniai tvirtinimo elementų parametrai garantuoja kokybišką, patikimą ir nesudėtingą statybinių konstrukcijų montavimą.

UAB Metalų komercijos agentūra, jau nuo 1997 m. tiekianti įvairius tvirtinimo elementus Lietuvos ir NVS šalių rinkoms, siūlo aukščiausius ISO, DIN kokybės standartus atitinkančią produkciją ir kvalifikuotų specialistų pagalbą.

Kompanija atstovauja tokiems pasaulinio lygio gamintojams ir tvirtinimo detalių pardavėjams kaip „Bufab“ (Švedija), „Wolters“, ,,Dresselhaus“, prekiauja inkarine „MKT“ (Vokietija) produkcija, Lenkijos „Domax“ konstrukcinių namų statybai skirtais gaminiais, „SFS“ (Šveicarija) plokščių stogų ir daugiasluoksnės statybinės plokštės („sandwich“) tvirtinimo sistemomis, „Bever“ (Vokietija) inkarais mūrui rišti ir termoizoliacijai tvirtinti.

Kaune įsikūrusi įmonė yra gavusi GOST atitikties sertifikatą,suteikiantį teisę tvirtinimo detales eksportuoti į Rusijos Federaciją. Siūlomame asortimente – daugiau nei 10 000 tvirtinimo elementų. Didžiausias dėmesys kreipiamas į profesinių tvirtinimo elementų tiekimą: tai specialūs konstrukciniai varžtai DIN 6914 su komplektuojamomis veržlėmis DIN 6915 bei poveržlėmis DIN6916, varžtai šešiakampėmis galvutėmis DIN 931, 933, varžtai DIN 912 su vidiniu šešiakampiu, baldų gamyboje naudojami įvairiausi varžtai, sraigtai, kita baldų furnitūra.

Kompanija taip pat siūlo savisriegius DIN 7981c (antviršinė galvutė), DIN 7504K (šešiakampė galvutė, grąžtelis), DIN 7504N (antviršinė galvutė, grąžtelis), veržles DIN 934, veržles DIN 985 (fiksuojamosios), paprastas (DIN125), paplatintas (DIN 9021) bei spyruoklines (DIN 127) poveržles, veržles su sparneliais (DIN 315), pailgintas veržles (DIN 6334), veržles su poveržle.

UAB Metalų komercijos agentūra prekiauja ir smeigėmis (sriegtu strypu), lynų tvirtinimo detalėmis, lynais ir grandinėmis, įvairia baldų furnitūra, plokščių stogų, vamzdžių ir ortakių tvirtinimo sistemomis.

Visi firmos siūlomi produktai gaminami tik iš aukštų plieno klasių: 8.8, 10.9, 12.9, nerūdijančio plieno (A2, A4), žalvario. Gaminiai gali būti juodi, šaltai arba karštai cinkuoti.

Įmonė taip pat tiekia dažytus stoginius savisriegius (RAL spalvynas), kalamus ir sukamus kaiščius, nailoninius paprastus ir universalius kaiščius, varžtus ir sraigtus staktoms tvirtinti, vamzdžių laikiklius, inkarinius kaiščius (nailoninius ir metalinius) bei sraigtus gipso kartono plokštei. Taip pat gali pasiūlyti kaiščius apšiltinimo vatai, kniedes, greitvines, įvairiausius medsraigčius (geltonai cinkuotus, „ABC – Spax“, su šešiakampe galvute), inkarus, skirtus tvirtinti į betoną sunkioms konstrukcijoms, rankovinius bei pleištinius inkarus, grąžtus, diskus betonui ir metalui pjauti bei šlifuoti.

UAB Metalų komercijos agentūra dirbantys profesionalūs specialistai padės tinkamai išsirinkti tvirtinimo elementus, suteiks kvalifikuotąpagalbąir visapusišką informaciją. Kompanijoje sukaupta gausi techninių duomenų bazė ir ilgametė darbo patirtis leidžia garantuoti, kad statybinės konstrukcijos bus sutvirtintos patikimai, saugiai ir kokybiškai.

yra Kita
"Omax" - kokybiški varžtai už prieinamą kainą