PENOSIL - naujas ženklas, daugiau galimybių

Augančią statybų rinką nuolat papildo skirtingos paskirties ir kokybės statybinės medžiagos. Viena svarbiausių šios rinkos produktų grupių − statybinės cheminės medžiagos. Tai itin sparčiai tobulėjanti statybinių medžiagų gamybos sritis. Dėl nuolatinės šių gaminių raidos rinkoje periodiškai atsiranda produktų, vis labiau atitinkančių modernios statybos diktuojamus reikalavimus. Tokie gaminiai išsiskiria aukšta kokybe ir didelėmis taikymo galimybėmis, juos galima naudoti atliekant vis įvairesnius statybų darbus.

Statybų dinamikos diktuojamos permainos neaplenkė ir Estijoje, Taline, įsikūrusios statybinių cheminių medžiagų gamybos bendrovės „Krimelte Ltd.“. Tik prieš metus gimęs naujasis tarptautinės įmonės prekių ženklas PENOSIL pakeitė ankstesniuosius, beje, ir mūsų šalyje gerai žinomus bei pripažintus „Krimelte Ltd.“ produkcijos pavadinimus. Pristačius šį prekių ženklą, taip pat buvo papildytas bendrovės siūlomų sandarinamųjų medžiagų asortimentas.

„Krimelte Ltd.“ atstovo Lietuvoje Dovydo Auštro teigimu, dėl sparčiai augančių statybų apimčių šiandien mūsų šalies rinkai Estijos bendrovė skiria itin daug dėmesio.

Kokią vietą tarp statybinių cheminių medžiagų gamintojų užima jūsų atstovaujama bendrovė?

„Krimelte Ltd.“ − tai Estijos kapitalo pagrindu sukurta sandarinamųjų medžiagų ir montažinių putų gamintoja, dirbanti jau nuo 1994 m., o gamyba Taline pradėta dar 1998 m. Estijos klimato sąlygos yra gan atšiaurios, todėl ir gaminių kokybės reikalavimai ypač aukšti. Visa tai lemia nuolatinį bendrovės gaminių kokybės tobulėjimą bei asortimento plėtrą. Didelis profesionalių vartotojų skaičius tarp „Krimelte Ltd.“ klientų Europoje, Azijoje, Artimuosiuose Rytuose įrodo tai, kad bendrovė įstengia užtikrinti puikią kokybę ir aptarnavimą bei patrauklią kainą.

Šiandien bendrovėje įdiegtas ISO 9001 kokybės valdymo standartas bei ISO 14001 aplinkos valdymo sistema. Per trumpą laiką „Krimelte Ltd.“ iš tarpininkavimo įmonių išaugo iki vieno stambiausių sandarinamųjų medžiagų gamintojų Europoje. PENOSIL produkcija šiandien prekiaujama daugiau nei dvidešimtyje pasaulio šalių. Nuo 1999 m. „Krimelte Ltd.“ apyvarta kasmet išauga apie 30 proc.

Praėjusių metų vasarą „Krimelte Ltd“ rinkai pristatė naują prekių ženklą PENOSIL, kuris pakeitė gerai žinomus prekių ženklus „Penoflex“ bei „Penoseal“.

Nuo kada „Krimelte Ltd.“ produkcija prekiaujama Lietuvoje?

Lietuvoje šios bendrovės produkcija prekiaujama jau nuo 2001 m. Iš pat pradžių prekybininkai patys kreipdavosi į gamyklą „Krimelte Ltd.“, prašydami supažindinti su šios estų bendrovės siūlomais gaminiais. Taip mūsų šalį pasiekė pirmieji „Krimelte Ltd.“ gaminiai. Šiandien PENOSIL gaminiais prekiaujama visoje Lietuvoje. Prireikus didesnių kiekių nebereikia kreiptis į „Krimelte Ltd.“, atstovavimą estų gamintojai patikėjo mums. Esant tokioms sąlygoms, PENOSIL populiarumas pastebimai auga. 2006 m. bendrovės apyvarta Lietuvoje siekė 1,9 mln. litų, prognozuojama, kad 2008 m. ji sieks 8 mln. litų

„Krimelte Ltd.“ strategija – orientuotis į tų šalių rinkas, kuriose statybų apimtys auga itin sparčiai. Būtent todėl į bendrovės akiratį šiandien pateko ir Lietuva. Be to, mūsų šalyje „Krimelte Ltd.“ jau yra užsitarnavusi gerą vardą – nuo pat prekybos šia produkcija pradžios iš užsakovų negauta jokių nusiskundimų. Lietuvos specialistai „Krimelte Ltd.“ produkciją vertina ir dėl gausaus asortimento, leidžiančio pasiūlyti sprendimą bet kokioms statybinėms problemoms, neatsižvelgiant į sąlygų sudėtingumą.

Kokia produkcija žymima naujuoju ženklu PENOSIL?

PENOSIL gaminių asortimentui priklauso montažinės putos, silikonai, akrilai, klijai, glaistai, sandarikliai, poliuretanai, valymo priemonės, priešgaisrinės ir nuo perkaiti mo saugančios priemonės bei darbo įran kiai. Šie išskirtinės kokybės gaminiai skirti tiek profesionaliems statybininkams, tiek langų montuotojams, tiek ir žmonėms, statybos darbais užsiimantiems namų są-lygomis. Palyginti su kitų mūsų šalies rin koje populiarių statybinės chemijos ga mintojų siūloma produkcija, PENOSIL montažinės putos išsiskiria mažu plėtimo-si slėgiu, didesniu tankumu bei didele išei-ga, o sandarikliai – geresniu sukibimu su visais paviršiais ir ypatingu atsparumu ap linkos poveikiui.

Kuris PENOSIL grupės produktas perkamiausias mūsų šalyje?

Lietuvoje šiandien paklausiausios vien komponentės poliuretano putos „PENOSIL GoldGun 65“, naudojamos montuojant duris ir langus, izoliuojant bei tvirtinant vamzdžius, užpildant įvairias ertmes ir kiaurymes, tvirtinant sienos plokštes, čer pes bei taikomos kaip šilumos izoliavimo medžiaga. Tai ypač aukštos kokybės pis toletinės putos, skirtos profesionaliai nau doti. Jos tinka net pačiomis ekstrema liausiomis sąlygomis, žiemą jas galima montuoti net esant šalčiui iki –18 ºC. Su stingusios putos „PENOSIL GoldGun 65“ išsiskiria geromis temperatūros ir garso izoliavimo ypatybėmis bei itin efektyviai sukimba su izoliuojamais paviršiais, iš-skyrus tefloną, polietileną ir silikoną. Ta čiau reikia paminėti, kad šios putos nėra atsparios UV spinduliams. Nuo jungiamų paviršių būtina nuvalyti dul kes, atsilupusias daleles ir tepalus. Minkš-tas putas galima pašalinti su „PENOSIL Professional PU-Foam Cleaner“, o sustin gusias – mechaniniu būdu arba su „PENO-SIL Professional Cured PU-Foam Remo ver“. Šias putas galima dažyti.

yra Kita
Pasinaudojusi ES Struktūrinių fondų parama, inovatyvių sprendimų gaisrinės saugos srityje lyderė Lietuvoje - UAB „Poliprojektas“ – gerina paslaugų kokybę ir optimizuoja savo veiklą