„Plaza“ baldų centras pradėjo rengti paskaitų apie interjerą ciklą

Šeštadienį, gruodžio 13 d., „Plaza“ baldų centras surengė pirmąją paskaitą apie interjerą - „Klasikinis namų interjeras“, skirtą žmonėms, besidomintiems interjero naujovėmis ir norintiems paprastai ir skoningai susitvarkyti savo gyvenamąją aplinką. Tai – vienas pirmųjų bandymų Lietuvoje surengti interjero pamokėlę ne tik interjero specialistams, bet ir visuomenei.

„Žmonės savo namų aplinką dažnai bando įsirengti patys, nes samdyti interjero dizainerį yra per brangu. Tačiau dauguma žmonių, įsirenginėdami savo namus susiduria su daugybe problemų, nes stinga elementarių pirminių žinių apie interjero įrengimą. Labai džiugu, kad „Plaza“ baldų centras šią problemą pastebėjo ir nusprendė surengti pamokėles ne profesionalams, o būtent paprastiems žmonėms, kurie tiesiog nori skoningai ir jaukiai susitvarkyti savo namus“- sakė paskaitą vedęs interjero specialistas Jonas Malinauskas.

Neoficialioje aplinkoje, su vynu ir užkandžiais surengtoje paskaitėlėje „Klasikinis namų interjeras“, Jonas Malinauskas paprastai pavyzdžiais pristatė pagrindinius klasikinio interjero bruožus, akcentavo, į kokius interjero elementus derėtų atkreipti dėmesį. Taip pat, trumpai pristatė, iš ko apskritai susideda namų interjero kūrimas.

„Labai smagu, kad mūsų sumanyta paskaitėlė sulaukė susidomėjimo ne tik iš baldų centro lankytojų, tačiau renginiu susidomėjo ir nemažai interjero dizainerių, architektų, kitų specialistų, tiesiogiai dirbančių su interjero įrengimu“- džiaugėsi „Plaza“ baldų centro atstovė Asta Martinonytė.

„Plaza“ žada ir ateinančiais, 2009 metais stebinti ir džiuginti savo lankytojus. Po sėkmingo pirmojo renginio starto, baldų centras periodiškai planuoja rengti panašaus pobūdžio paskaitėles apie namų interjerą skirtingomis temomis.

Apie „Plaza“ baldų centrą

PLAZA BALDAI – tai jau penkiolika metų gyvuojantis baldų centras, įsikūręs Kaune. Gilias tradicijas puoselėjantis baldų centras savo lankytojams pristato net vienuolikos skirtingų pasaulio šalių produkciją. ,,Plaza” centre įsikūrusios šių gamintojų ekspozicijos: „Aidas ir KO“, „Aitera ir KO“, A. Galecko I.Į, „Apra“, „Asta Fergel“, „Auster“, „Baldija“, B. Verikaitė ir A. Kaziulienė, „Epinera“, „Laistara“, „Lauksva“, „Leksima“, „Sereika“, „Timora“ bei „Skuvita“.

Daugiau informacijos:
Lina Bliudžiūtė
Ryšių su visuomene specialistė
Tel. 8 (604) 00603
El. p.l.bliudziute@gmail.com
yra Kita
„Plaza baldai“ vėl rengs interjero pamokas