Prabangių apartamentų šeimininkus saugos skulptoriaus R. Kvinto sukurtos statulėlės

Pasak „Mikalojaus žiedo“ projekto vystytojo - nekilnojamo turto bendrovės „Sektor Real Estate“ -marketingo vadovės Eglės Bublytės, solidžios išvaizdos šuo, stovintis ant juodo granito pjedestalo, būsimiesiems gyventojams turėtų suteikti ne tik malonių emocijų, bet ir tapti būsto interjero puošmena.
 
“Dovanodami šias skulptūras, siekiame pabrėžti nuolatinį rūpinimąsi savo klientais bei norime palinkėti, kad jų namuose visada tvyrotų saugumo, ramybės ir jaukumo atmosfera. Tikimės, kad šis simbolinis sargas taps savotišku unikalios senamiesčio dvasios simboliu”, - sako E. Bublytė.
 
Per pusę kilogramo sveriantis suvenyras, vaizduojantis subrendusį mastifo veislės patiną, yra pagamintas iš paauksuotos ir pasidabruotos bronzos.
 
„Stengiausi įsijausti į būsimo naujakurio mąstyseną ir suvokiau, kad vienas iš svarbiausių dalykų turėtų būti namų saugumas. Ši idėja padiktavo sprendimą apie tradicinę šuns, kaip namų sargo, simboliką”, - kūrybinio proceso užkulisius atskleidžia statulėlių autorius skulptorius Romas Kvintas.
 
Nuo praėjusių metų balanžio mėn. statomi „Mikalojaus žiedo“ apartamentai iškils pačioje sostinės senamiesčio širdyje - Žemaitijos ir Šiaulių gatvių sankirtoje, apsuptoje senovinėmis bažnyčiomis bei skverais. Naujieji apartamentai, harmoningai įsiliesiantys į aplinkinių namų architektūrinį ansamblį, statomi vietoje savo išvaizda ir struktūra nebūdingo senamiesčiui „Paminklų restauravimo instituto“ pastato.
 
Architekto Henriko Štaudės suprojektuotą „Mikalojaus žiedą“ sudarys trijų aukštų pastatas su mansarda ir jaukiu vidiniu kiemu, kurio fasade bus atkurtas šioje vietoje buvusių klasicistinio stiliaus namų vaizdas. Pastate bus įrengti 59 aukščiausios klasės apartamentai su 112 vietų požemine saugoma automobilių stovėjimo aikštele rūsyje.
 
Gyvenimo „Mikalojaus žiede“ kokybę sudarys ne tik nepriekaištinga būstų statyba ir įrengimas, bet ir Lietuvoje neįprasti gyvenimo prabangiame daugiabutyje atributai: bendras laukiamasis su nuolat dirbančiu administratoriumi, užtikrinančiu saugumą ir tvarką namie, bendra rūsyje įrengta poilsio erdvė su sauna ir sūkurine vonia.
 
Apie „Sektor Real Estate“:
UAB „Sektor Real Estate“ - nuo 1998 metų Lietuvos nekilnojamojo turto rinkoje veikianti norvegų kapitalo įmonė. Bendrovė investuoja į biurų, gyvenamąsias ir komercinei veiklai skirtas patalpas, jas nuomoja bei parduoda.
 
Vystomiems projektams bendrovė renkasi geriausias vietas, atsižvelgdama į tai, kad aplinka atitiktų būsimų gyventojų ar įmonių darbuotojų reikalavimus ir siūlo aukščiausio lygio paslaugas. Bendrovė Vilniuje įgyvendino apartamentų Latvių gatvėje, biurų pastatų Subačiaus ir Vytenio gatvėse bei apartamentų ir biurų pastato Savičiaus gatvėje projektus.
 
Spec.lt už pranešimo turinį ir kalbą neatsako
yra Kita
Prabangių apartamentų dangoraižis Gruzijoje vadinsis D. Trumpo vardu