Pristatytas pasaulyje pirmaujantis kelių tiesimo technikos gamintojas „Dynapac“

Tęsdamas savo kasmetines tradicijas, bendrovės „Konekesko Lietuva“ Statybinės technikos departamentas ir šiemet surengė statybinės įrangos naujovių pristatymą savo klientams. Be lietuviams jau puikiai pažįstamos „New Holland“, „Grove“, „Kubota“ ir „Ponsse“ technikos, „Konekesko Lietuva“ atstovai pristatė naują „Dynapac“ prekės ženklą – pasaulyje pirmaujantį kelių tiesimo technikos gamintoją.

„Džiaugiamės galėję Lietuvos rinkai pristatyti mūsų atstovaujamą kelių tiesimo technikos gamintoją „Dynapac“. Tai iš tiesų solidus prekės ženklas, daugiausiai patirties turintis dangos suspaudime ir naujos dangos padengime. Vienas svarbiausių šios bendrovės privalumų – ilgametė patirtis. „Dynapac“ siūlo didžiulį itin efektyvių vibruojančių volų diapazoną“, – apie naujai pristatyto kelių tiesimo technikos gamintojo produktus pasakojo „Konekesko Lietuva“ Statybinės technikos departamento direktorius Giedrius Cicėnas.

Be kitos technikos, susirinkusiems svečiams pristatyti ir trys „Dynapac“ volų modeliai: CC 122, CC 524 ir CA 302D.

CC 122 – tai ant abiejų būgnų važiuojantis, tandeminis šarnyrinis volas. Šio modelio volas gali turėti ir combi versiją su vienu vibraciniu būgnu bei keturiais lygiais guminiais ratais, asfalto paviršiui suteikiančiais specifinę, ypač tvirtą struktūrą.

CC 524 naujasis „Dynapac“ modelis pasižymi įvairiomis savybėmis, lemiančiomis greitą ir lengvą aptarnavimą, garantuojančiomis maksimalią darbo spartą ir ilgaamžiškumą. Šis volas turi dvigubą siurblio vibracijos sistemą, todėl yra dar efektyvesnis ir naudoja mažiau kuro. Abu siurbliai – vienas priekiniame būgne, kitas užpakaliniame – gali būti lengvai išjungti.

CA 302D modelis priklauso gruntinių volų vidutinei kategorijai. Šis modelis yra plačiai pritaikomas: jį galima naudoti tiek ant kietos (pvz. skaldos), tiek ant minkštos (pvz. dumblo, molžemio ar sumaišyto dirvožemio) dangos. Pastarajai reikalingas specialus būgno paviršius, nesunkiai pritvirtinamas prie būgno.

Apie UAB „Konekesko Lietuva“

Bendrovė „Konekesko Lietuva“ – dukterinė suomių kompanijos „Konekesko“ įmonė, prekiaujanti žemės ūkio, statybų ir komunaline technika, jos atsarginėmis dalimis, teikianti serviso paslaugas. Bendrovė Lietuvoje buvo įkurta 2001 metų pabaigoje. Įmonės padaliniai veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje bei Panevėžyje.

Įmonė „Konekesko Lietuva“ 2008 m. pasiekė 162,39 mln. litų apyvartą. Bendrovė jau ne vienerius metus yra žemės ūkio technikos pardavimų lyderė.

Šios bendrovės Statybinės technikos departamentas prekiauja statybine, komunaline ir miško technika bei teikia serviso paslaugas. Šis departamentas yra žinomų pasaulinių technikos gamintojų – „New Holland”, „Kubota”, „Grove”, „Ponsse”, „Unic”, NPK – oficialus atstovas Lietuvoje.

Statybinės technikos departamentas siūlo lanksčią statybinės, komunalinės bei miško technikos įsigijimo, nuomos ir aptarnavimo iš vienų rankų sistemą. Bendrovės servisas yra aprūpintas pačia naujausia remonto, diagnostikos įranga ir teikia ne tik remonto, bet ir atsarginių dalių tiekimo paslaugas. Serviso centrai yra įsikūrę Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje, o mobilios serviso stotys, kuriose sukomplektuota remontui būtina įranga, gali atvykti iš artimiausio serviso centro į bet kurią Lietuvos vietą pagal klientų iškvietimus.

yra Kita
Pristatytas naujas „Tate Modern 2“ galerijos projekto variantas