Profesionalius lauko grilius „Electrolux“ pritaikė namų vartojimui

Buitinės technikos gamintoja „Electrolux“, valdanti „AEG-Electrolux“ bei „Zanussi“ prekės ženklus, šiltajam metų sezonui pristato lauko grilius, leidžiančius maistą namuose gaminti profesionaliomis sąlygomis. Stacionarių lauko grilių kaitinamo paviršiaus plotas siekia iki 1 m, todėl visą maisto gaminimo procesą galima perkelti iš virtuvės į lauką.
 
Pasak UAB „Electrolux” generalinio direktoriaus Sauliaus Olencevčiaus, naujieji griliai pasižymi tuo, jog jais galima gaminti įvairius patiekalus – ne tik kepsnį, bet ir garnyrą, kurį dažniausiai paprasta kepsnine besinaudojantys šeimininkai yra priversti ruošti namų virtuvėje. Mėsos, žuvies ar daržovių kepimui yra skirtos grotelės, o garnyrą galima gaminti puode ar keptuvėje, kuri statoma ant išorinėje grilio dalyje įtaisyto papildomo degiklio.
 
„Electrolux“ griliai yra dviejų skirtingų dydžių, kuriuos vartotojai gali rinktis pagal savo poreikius. Nedidelei šeimai skirto grilio grotelės yra 0,66 m pločio, o gausų draugų ar artimųjų būrį suburiantiems šeimininkams skirtas grilis yra gerokai platesnis – siekia 1,04 m.
 
Ant „Electrolux“ grilių grotelių ruošiamo maisto kokybę užtikrina 3 (arba 5 – priklauso nuo modelio) dujiniai degikliai, kurie šilumą paskirsto tolygiai po visu grotelių kaitinamu paviršiumi. Taip vienu metu galima paruošti daugiau patiekalo porcijų ir sutaupyti maisto gaminimui skirto laiko. Patiekalams, kuriems reikia ypač greito paruošimo, skirta papildoma infraraudonųjų spindulių kaitinimo zona, kuri įkaista vos per 6 sekundes.
 
Naujaisiais griliais naudotis patogu ir saugu - dujų kaitinimo elementai uždegami elektriniu būdu. Be to, grilio dangtyje yra įmontuotas termometras, parodantis po dangčiu esančių patiekalų  kaitinimo temperatūrą.

Grilį sudaro tvirtas nerūdijančio plieno korpusas su dviejų sluoksnių „Double Wall“ sistemos nerūdijančio plieno antvožais. Maistas ruošiamas ant storų, ypač patvarių 8 mm nerūdijančio plieno grotelių, o maisto gaminimo metu naudojami riebalai nuteka į po grotelėmis įmontuotą lovelį. Groteles paprasta išvalyti, o likusi įrangos dalis dėl specialaus lovelio nesutepama.

Už pranešimo turinį ir kalbą Spec.lt neatsako

yra Kita
Probleminiame rajone – permainos