Raspberry Pi - funkcionaliausias kompiuteris Jūsų kišenėje

Raspberry Pi - ypač nedidelių matmenų kompiuteris, kuris, prijungtas prie kitų technikos prietaisų, atlieka įprastam kompiuteriui skirtas funkcijas. Kuo jis geresnis už kitus nešiojamus kompiuterius? Raspberry Pi yra ypatingai pigus ir labai mažas, tad kiekvienas norintis turėti nuosavą kompiuterį namuose ir tuo pačiu lavinti savo gebėjimus programavimo srityje - gali tai padaryti įsigiję šį itin pigų prietaisą.

Mini kompiuterio efektyvumas ir funkcionalumas

Šie mini kompiuteriai buvo sukurti tam, kad kiekvienas, kuris nori išmokti naudotis kompiuteriu - galėtų tai padaryti. Būtent todėl labai nedidelė kaina ir itin platus įrangos panaudojimas šiuo metu laimi ir daugelis žmonių ne tik visame pasaulyje, tačiau ir Lietuvoje, džiaugiasi šia puikia įranga.

Kompiuteris naudojamas ir robotikos moksle. Labai dažnai pradedantiesiems rekomenduojama išmokti elgtis su šiuo mini kompiuteriu. Tokiu atveju vėliau žingsnis po žingsnio galima įsigyti sudėtingesnę įrangą ir dar geriau išmokti naudotis prietaisais. Raspberry Pi puikiai tinka ir elektronikos srityje. Nors kartais galima išgirsti, kad Arduino yra funkcionalesnis šioje sferoje, tačiau mėgstantieji Raspberry Pi su tuo visiškai nesutiktų.

Raspberry Pi pirkimas

Paskutiniu metu Lietuvoje padaugėjo prekybos vietų, kuriose galima įsigyti šį mini kompiuterį. Tiesa, jos dažniausiai būna elektroninės ir tai didelis papildomas pliusas. Paprasčiausiai, galima ieškoti Jums labiausiai tinkamo kompiuterio ir tuo pačiu ieškotis informacijos, kuri susijusi su galimybėmis. Jeigu tai pats pirmasis Jūsų kontaktas su Raspberry Pi ir paprasčiausiai nežinote, kokia įranga Jums labiausiai tinka - rekomenduojame pasitari su profesionalais. Įvertinę kiekvieno žmogaus poreikius ir tuo pačiu jo santykį su technika - specialistas pasiūlys ir geriausią pasirinkimą. Ypač tokiu atveju, jeigu šis mini kompiuteris yra perkamas mokomaisiais tikslais.

Raspberry Pi efektyvumas yra įrodytas. Neveltui daugelis žmonių džiaugiasi jį turį, kadangi įrangos kaina yra nedidelė, o panaudojimo galimybės labai plačios - šis mini kompiuteris užkariauja vis daugiau žmonių širdžių. Jeigu norite išmokti naudotis technika - tai turėtų būti ir Jūsų pasirinkimas.

yra Kita
35 idėjos kaip namuose sutaupyti vietos