Reorganizuojamas „ViaCon Baltic“ grupės įmonių valdymas: nuo š. m. vasario 1 d. trys grupės bendrovės tampa viena įmone

Nuo šių metų vasario 1 dienos Lietuvos ir Švedijos UAB „ViaCon Baltic“ bei antrinės bendrovės „ViaCon Projektai“ ir „ViaCon Tinklai“ tampa viena įmone – Lietuvos ir Švedijos UAB „ViaCon Baltic“, vadovaujama generalinio direktoriaus Vadim Jurovickij ir vykdančiojo direktoriaus Žygimanto Beigos.
 
„Pertvarkydami įmonių valdymą siekiame racionaliau ir efektyviau išnaudoti vidinius resursus. Konsoliduodami trijų bendrovių veiklą tikimės greičiau reaguoti į besikeičiančią aplinką ir klientų poreikius, racionaliau kontroliuoti ir valdyti vidinius procesus“, – įmonių sujungimo priežastis aiškina Žygimantas Beiga, UAB „ViaCon Baltic“ vykdantysis direktorius.
Nuo vasario 1 d. didmenine prekyba užsiimanti jungtinė UAB „ViaCon Baltic“ siūlys civilinės ir aplinkos inžinerijos sistemas ir sprendimus keliams, geležinkeliams ir tiltams bei lauko inžineriniams tinklams.
 
„Mūsų klientams vis dažniau reikia kompleksinių sprendimų ir paslaugų, todėl natūralu, kad reaguojame į atsirandančius naujus poreikius ir ieškome būdų, kaip juos racionaliai patenkinti“, – teigia naujai susijungusios įmonės vykdantysis direktorius Žygimantas Beiga.
yra Kita
Reorganizavus UAB „Būsto valda“ gerės administravimo paslaugų kokybė