„Ruukki“ tobulina vietines statybų klientų aptarnavimo paslaugas Lietuvoje

„Ruukki" gerina statybos klientų aptarnavimą ir pristatymo našumą Baltijos šalyse. Lietuvoje ir Latvijoje esantys pardavimų skyriai ir toliau tęs savo veiklą, o stogo ir apdailos produktai Lietuvos ir Latvijos rinkų klientams bus ir toliau tiekiami, taip kaip sutarta. Ateityje šie produktai pagrinde bus tiekiami iš Estijos. Pokyčiai vyks palaipsniui iki 2009 m. balandžio pabaigos, ir klientai to nepajus.

Strateginis „Ruukki“ tikslas yra tapti plieno konstrukcijų pramonės lyderiu Europoje. Plėtra yra susijusi su komercinių ir pramoninių konstrukcijų sprendimais, ypač Rytų ir Centrinėje Rytų Europoje. Baltijos ir Šiaurės šalyse siekiama didinti rinkos dalį.

“Rautaruukki” tiekia metalo komponentus, sistemas, integruotas sistemas statybos ir inžinerijos pramonei be siūlo daugybę metalo produktų ir paslaugų. 15 000 darbuotojų dirba 26-iose pasaulio šalyse. 2007 metais pardavimai siekė 3.9 milijardų eurų. Kompanijos akcijos yra kotiruojamos Helsinkio NASDAQ OMX biržoje (Rautaruukki Corporation: RTRKS). Korporacija naudoja ”Ruukki” marketinginį vardą. http://www.ruukki.com/

Daugiau informacijos:
Dalė Sakalauskienė, prekybos direktorė
„Ruukki Construction“
Tel. +370 52 32 2314
yra Kita
Rusų dramos teatras Astanoje