„SIA“ dizaineriai savo salonus prižiūri patys

Paklūstant modernaus interjero tendencijoms, šiandien gyvenimo būdą atspindinčiam dizainui skiriamas daug didesnis dėmesys nei bet kada anksčiau. Jam keliami specifiniai, būsto šeimininko pasaulėžiūrą atspindintys reikalavimai. Įgyvendinti tokias užmačias didžia dalim padeda nuolat populiarėjančios interjero dizaino kompanijų paslaugos.
 
Vienos garsiausių pasaulyje namų dekoro ir dizaino kūrėjų, švedų kompanijos „SIA“ vardas žinomas jau daugiau nei 40 metų. Šio koncerno įkūrėja ir savininkė švedė Sonja Ingegerd Andersson verslą pradėjo nuo savo rankomis sukurtų popierinių gėlių, o šiandien jau gali didžiuotis visuose pasaulio kontinentuose skoningai įkurtais interjero puošmenomis prekiaujančiais salonais. Vienas tokių šiuo metu puikuojasi Vilniuje Akropolio prekybos centre.
 
Namai − įkvėpimo šaltinis
Kompanijos kūrybinės grupės įsitikinimu „jaukūs namai – įkvėpimo šaltinis“, todėl kurdami savo produkciją vadovaujasi paprasto malonumo, neįkyraus originalumo bei neblėstančio patrauklumo kriterijais. Be to, „SIA“ kuriamos interjero detalės pasižymi aukšta kokybe ir kiekvienam prieinama kaina.
 
Jau nuo 2003 m. didžiausias Lietuvoje dovanų ir interjero aksesuarų tinklas „Dorado“ atstovauja šį švedų koncerną. „Dorado“ misija − kiekvienam padėti sukurti savitą stilių bei paversti gyvenimą gražesniu ir patogesniu. Šiuo metu Vilniuje, „Akropolio” prekybos centre, veikia pirmasis „SIA“ salonas Baltijos šalyse.
 
„SIA“ atstovų teigimu, šias parduotuves randa tie, kurie rūpinasi savų namų originaliu jaukumu. Ne paslaptis, kad nemaža dalis pirkėjų į „SIA“ parduotuves užsuka ne tik apsipirkti, bet ir pasisemti įdomių erdvės dekoravimo idėjų. Naujų minčių kyla tiesiog stebint prekių išdėstymą bei jų grupavimą. Apsilankymas šiuose salonuose − kūrybos ir fantazijos laikas, būtent todėl „SIA“ parduotuvių interjerą prižiūri patys naujų ir originalių idėjų kupini koncerno dizaineriai, nuolat besilankantys „SIA“ salonuose bei išsakantys savo mintis apie namų dekoravimo tendencijas. Paskutinį kartą čia viešėjo kompanijos dizaineris Hansas Kristianas Folkvordas, papuošęs salono ekspoziciją, o šį kovo 16 d. savo apsilankymu „SIA“ atstovus Lietuvoje pamalonino ir pati įkūrėja Sonja Ingegerd Andersson, pristačiusi naujausias šio sezono interjero madas bei tendencijas.
 
Salono klientai turi galimybę paįvairinti savo interjerą net keletą kartų per metus, mat „SIA“ kiekvienais metais pristato naujas, kiekvienam metų laikui skirtas kolekcijas. Be pagrindinių sezono kolekcijų, parduotuvėje galima įsigyti originalių ir jaukių gaminių, sukurtų atskiroms metų šventėms.
 
Ne vien gėlės
Šiandien „SIA“ salonuose parduodamos ne tik šilkinės gėlės, bet ir kiti mieli akiai, nepriekaištinga kokybe pasižymintys interjero dekoro elementai, stiklo, keramikos ir tekstilės gaminiai, žvakės, namų buities aksesuarai, virtuvei ir voniai skirtos detalės ir net šviestuvai bei baldai. Beveik visi „SIA“ gaminiai gaminami rankomis, todėl pasižymi ypatingu jaukumu bei šiluma. Skirtingai nuo daugumos interjero dekoro detalių rinkoje vyraujančių pramoniniu būdu gaminamų produktų, visi „SIA“ gaminiai unikalūs. Todėl pasirinkus savo interjerui švedų dekoro sprendimus, niekada neteks baimintis, kad jūsų namų interjeras bus panašus į kažkieno kito, be to susikurta namų erdvė taps savita ir be abejo jaukia.

Anksčiau kuriant „SIA“ salonų interjerą, buvo naudojami „IKEA” baldai, atitinkantys „SIA“ jaukumo koncepciją, tačiau šiandien parduotuvėse net ir šių interjero elementų autorystė priklauso kompanijos dizaineriams. Taip paprasčiau susieti vyraujančio atskiro sezono stiliaus daiktus ir lengviau pabrėžti „SIA“ savitumą.
yra Kita
Shenzheno biržos pastatą apsups „tropinio“ stiliaus dangoraižiai