„Ströher“ – daugiau nei šimto metų tradicijos ir šiuolaikinių technologijų derinys

Spalvų, raštų, paviršių, paskirčių, kilmės šalių ir platintojų gausa... Pasižvalgius po parduotuvių lentynas ir katalogus, pasitarus su specialistais bei konsultantais, atrodo, kad keraminių plytelių srityje nebegalima pasiūlyti nieko naujo. Kam bandyti išradinėti kažką naujo, jei galima rinktis tai, kas sena, bet nepasenę, patikrinta laiko, todėl patikima ir, pasitelkus modernias technologijas, dar labiau patobulinta?

Šimtametę sėkmę garantuoja savitas receptas

Vokietijos įmonė „Ströher“ savo veiklą pradėjo daugiau nei prieš šimtą metų, dar 1884 metais, kai į pasaulį tik „beldėsi“ automobiliai, fotografija, kinas ir daugybė kitų dalykų, be kurių šiandien neįsivaizduojame kasdieninio gyvenimo. Tačiau tuomet keraminės plytelės nebuvo jokia naujiena, tad Heinrichui Ströheriui, firmos įkūrėjui, reikėjo atrasti receptą, padarysiantį jo gaminius nepakartojamus. Ir tokį receptą jis atrado – tai vizijų ir tradicijų, papildančių viena kitą, derinys.
Šio principo „Ströher“ laikosi iki šiol: įmonė remiasi per ilgus metus sukaupta patirtimi, tradicija, ir derina ją su šios srities naujovėmis bei pasitelkdama vis gausėjančias šios srities žinias pati kuria naujienas – tai ir yra vizija. Naudodama specialų gamybos būdą, presavimą,
„Ströher“ gamina labai kokybiškas keramines laiptų, grindų ir fasadų plyteles, išsiskiriančias atsparumu šalčiui (nustatyta, kad „Ströher“ produkcija atitinka Vokietijoje nustatytus aukščiausius standartus DIN EN ISO 10545-12), įvairiais matmenimis bei spalvomis, ilgalaikiu blizgesiu, lengva priežiūra, funkcionalumu ir stilingumu.

Atskiros plytelių serijos – pagal skirtingus poreikius

„Ströher“ plytelės skirstomos į atskiras grupes pagal spalvas, formas ir paskirtį. Toks skirstymas padeda klientams paprasčiau išsirinkti plyteles pagal jiems rūpimus kriterijus. UAB „Naujosios statybų idėjos“ specialistų teigimu, Lietuvoje didžiausio dėmesio susilaukia keraminės plytelės, skirtos individualių ir visuomeninių pastatų fasadams, taip pat laiptų bei terasų plytelės.
Rekonstruojant statinį, rekomenduojama naudoti fasado plyteles „Ströher“, nes jos pastato išorei suteikia originalumo bei praktiškumo. Plati spalvų gama ir paviršių įvairovė leis sukurti išsiskiriantį gyvenamąjį namą ar visuomeninį pastatą. Fasadų plytelės „Ströher“ natūralių klinkerinių plytų spalvų, todėl jas galima derinti su kitomis apdailos medžiagomis, o pastatas tampa labai jaukus.
Be fasadinių plytelių, „Ströher“ gamina ir kitokios paskirties plyteles.
Pavyzdžiui, pavadinimas „Profiton“ reiškia itin kietą glazūrą, kurią sudaro ne plonu akmens sluoksniu, bet tvirta keramika padengtos plytelės, greitai klojamos, lengvai prižiūrimos ir ilgai tarnaujančios. Tokios plytelės rekomenduojamos automobilių remonto dirbtuvėse, garažuose, plovyklose. „Secuton“ išsiskiria itin saugiu vaikščioti paviršiumi, o ši ypatybė labai svarbi visuomeniniams pastatams, prekybos centrams, taip pat dušo kabinoms, baseinams, vonios kambariams. Plytelės „Stalotec“ gaminamos iki 20 mm storio ir yra itin tvirtos, tad jas gamintojai pataria kloti gamybinėse patalpose, kuriose labai didelės kasdieninės apkrovos.
Be šių, „Ströher“ siūlo ir daugybę kitų produktų individualių namų, visuomeninių pastatų vidaus ir išorės apdailai, net išrankiausiems klientams padėsiančių sukurti savitą stilių ir pajusti išskirtinę kokybę.

Ilgiausias garantijos laikas Vokietijoje

„Ströher“ – vienintelis gamintojas Vokietijoje, visai savo produkcijai teikiantis net 25 metų atsparumo šalčiui garantiją ir užtikrinantis formų įvairovę, medžiagų bei spalvų, išgaunamų per 40 valandų trunkantį degimo procesą, natūralumą, plytelių atsparumą gniuždymui, temperatūros svyravimams ir mechaninėms apkrovoms. Taigi prieš daugiau nei šimtmetį H. Ströherio sukurtas metodas sėkmingai tebetaikomas, o gaminami produktai garsėja jau ne tik Vokietijoje, bet ir kitose Europos šalyse. Lietuvoje „Ströher“ produkcijos įsigyti siūlo UAB „Naujosios statybų idėjos“, įsikūrusi Klaipėdoje, tačiau prekes pristatanti į bet kurią Lietuvos vietą.

yra Kita
Natūralus fasado žaismingumas