UAB "BARDUVA" pristato modernizuotą užkopėją laiptais, skirtą žmonėms su judėjimo funkcijų sutrikimais

UAB “BARDUVA” oficialioji VIMEC atstovė Lietuvoje pristato naują „T09 Roby“ užkopėją laiptais (modernizuotas T08S), skirtą žmonėms su judėjimo funkcijų sutrikimais.
 
„T09 Roby“ su grandinine pavara suteikia galimybę žmonėms invalido vežimėliuose lipti laiptais lydinčio žmogaus pagalba. Įrenginys valdomas automatiniu būdu, yra patikimas, tvirtas ir saugus. Įrenginyje yra baterijos/akumuliatoriaus krūvio rezervas, todėl nėra rizikos, kad jis sustos laiptų viduryje. Be to valdymo blokas nuolat informuoja apie likusį baterijos/akumuliatoriaus krūvį.
                     
Bėgiai dėl aukšto trinties koeficiento užtikrina saugų kopimą laiptais, nesubraižo ir  nesugadina laiptų, be to greitai nesusidėvi, todėl neturi būti dažnai keičiami.
 
Gali būti naudojamas su įvairiais invalido vežimėliais, jie yra tvirtinami kabliais, priderinami tiek pagal aukštį, tiek pagal plotį be jokio veržliarakčio. Įrenginys gali būti naudojamas su sulankstomais invalidų vežimėliais, su vežimėliais su tvirtais atlošais ir su 50/60 cm diametro užpakaliniais ratais.
 
„T09 Roby“ standartinė įrangos versija kelia daugumą invalido vežimėlių, tačiau galima pritaikyti ir papildomus priedus specialiems vežimėliams. Bėgiai visada gali būti pritaikyti pagal specifinius reikalavimus.
 
„T09 Roby“ valdymas labai paprastas: du mygtukai „up/down“ (viršun/apačion) valdymo bloke. Taip pat yra mygtukai „up/down“ (viršun/apačion) ant pačio įrenginio – tai leidžia bėgius pakrauti į automobilį be kitų pagalbos. Užkopėjas išrenkamas į dvi dalis vienu paprastu judesiu ir gali būti transportuojamas įprastinių lengvųjų automobilių bagažinėse.
 
„T09 Roby“ užkopėjo greitis  5 m/min kylant į viršų ir leidžiantis žemyn tiek su žmogumi tiek ir be jo. Su pakrautu akumuliatoriumi, sėdint žmogui vežimėlyje galima pakilti 16 aukštų.
 
Spec.lt už pranešimo turinį ir kalbą neatsako
yra Kita
Bankų NT parduodamas viešuosiuose aukcionuose