UAB "Fauga" - žinomiausia vartų gamintoja Lietuvoje

1993 metais veiklą pradėjusi bendrovė "Fauga" šiuo metu yra žinomiausia modernių garažo vartų gamintoja šalyje.
 
Praėjusį gruodį rinkos analizės ir tyrimų grupės "RAIT" atlikta gyventojų apklausa rodo, kad šios bendrovės gaminamus pakeliamus garažo vartus žino 12 % apklaustų asmenų.
 
Apklausus 1100 įvairių šalies miestų gyventojų, kurių amžius nuo 15 iki 74 metų, paaiškėjo, kad apie bendrovę "Fauga" yra girdėję daugiau nei trečdalis (37,8 %) respondentų.  Geriausiai UAB "Faugos" gaminamus pakeliamus garažo vartus žino aukštąjį išsilavinimą ir aukštas pajamas turintys vyrai.
 
Prieš 14 metų įsikūrusi UAB "Fauga" 1993 metais buvo pirmoji modernių pakeliamų garažo vartų importuotoja ir tiekėja Lietuvoje.  Šiuo metu bendrovė „Fauga“ turi plačiausią nuosavą langų, vartų ir durų prekybos tinklą Lietuvoje ir filialus Latvijoje bei Ukrainoje.
 
Bendrovė "Fauga" atstovauja vieną didžiausių Vakarų Europos garažo vartų gamintoją "Novoferm GmbH". Be to, jau penkerius metus nuosavame "Faugos" ceche iš vokiškų medžiagų, naudojant kompanijos "Novoferm" technologiją, renkami garažo vartai "Termo".

„Faugos“ įmonių grupėje dirba beveik 400 žmonių. Negalutiniais duomenimis, konsoliduota „Faugos“ grupės apyvarta 2006 metais sieks apie 53 mln. litų.

Spec.lt už pranešimo turinį ir kalbą neatsako

yra Kita
FAUGA tapo bendra Lietuvos Norvegijos įmone ir didina eksporto apimtis