UAB "Vilanus" - jauna, tačiau jau savo vardą pelniusi įmonė!

UAB "Vilanus" - jauna, tačiau jau savo vardą pelniusi įmonė, kurioje darbuojasi ne vienus metus darbo praktiką turintys baldų gamybos, baldų prekybos ir baldų viešųjų pirkimų specialistai. Pagrindinė įmonės veikla baldų gamyba-prekyba, bei įvairios tiek buitinės, tiek pramoninės įrangos prekyba.

  • Planuojate vykdyti projektus, viešuosius pirkimus? Kreipkitės ir mes pasiūlysime Jums kokybiškus baldus ar įrangą, patarsime kaip juos išdėstyti, paruošime jų techninę specifikaciją - aprašymus;
  • Vykdote viešuosius pirkimus? Kreipkitės ir mes tikimės pasiūlysime Jums geriausią baldų ar įrangos kainos ir kokybės santykį.

UAB "Vilanus" Klientai - savivaldybės, darželiai, mokyklos, profesinio rengimo centrai ir universitetai, kitos mokymo įstaigos, universalūs daugiafunkciai centrai, vaikų globos namai, senelių globos namai, ligoninės, poliklinikos ir kitos gydymo įstaigos, kultūros namai ir kitos valstybinės ir nevalstybinės įstaigos.

UAB "Vilanus" Vertybių sistema - Klientas, požiūris į Jį ir aptarnavimas. Vertiname ir branginame kiekvieną savo klientą, todėl kiekvienam skiriam tiek - kad Jis liktų patenkintas ir Mus rekomenduotų kitiems.

Baldai - Mes Jums siūlome - už priimtiną kainą ir aukščiausią kokybę suprojektuoti ir pagaminti biuro, įstaigos, mokyklos ar darželio baldus, ligoninės ar universalaus daugiafunkcio centro baldus, vaikų ar senelių globos namų baldus, įvairius standartinius ir nestandartinius baldus, pagal Jūsų norus! Gamyboje naudojame kokybiškas ir sertifikuotas medžiagas - medžio drožlių plokštes (MDP), medžio dulkių plokštes (MDF), lukštą, medžio masyvą, metalą, stiklą ir kt., atsižvelgdami į Jūsų norus parenkame patikimą ir ilgai tarnaujančią baldų furnitūrą bei vidaus įrangą, suteikiame savo gaminiams garantiją. Taip pat galime pasiūlyti visą reikalingą buitinę techniką, santechniką ir kt. Savo Klientams siūlome dizainerių paslaugas, kurie atvyks į Jūsų biurą ar įstaigą - išmatuos, paruoš projektus, vizualizacijas kompiuterine programa, padarys technines specifikacijas - aprašymus. Pagamintus baldus pristatysime, sumontuosime, taip pat įmontuosime bei pajungsime buitinę techniką ir santechniką. Mes padėsime ir patarsime Jums iš esamos medžiagų įvairovės išsirinkti geriausią variantą.

Įranga - Mes Jums siūlome - už priimtiną kainą ir aukščiausią kokybę buitinę ir pramoninę įrangą. Mes dirbame su gamintojais ir tiesioginiais importuotojais, tokias kaip Electrolux, AEG, Bosh, Zanussi, Liebherr, Siemens, Samsung, Snaigė, Candy, Hoover, bei kitais populiariais prekių ženklais Lietuvoje. Nežinote ką pasirinkti? Mes atvažiuosime į vietą ir pagal patalpų išplanavimą padėsime Jums išsirinkti - pakonsultuosime, padėsime paruošti prekių techninius aprašymus - specifikacijas. Pristatytą įrangą sumontuosime.

Jūsų pageidavimai - mūsų sprendimai!
Pagarbiai,
UAB "Vilanus" kolektyvas

yra Kita
UAB „Veika“ įgyvendina projektą, skirtą įmonės mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros bazei atnaujinti