Vis gausėjantis plieninių vamzdžių ir profilių asortimentas

UAB „JAKL Baltic“ nuo 1998 m. Lietuvoje prekiauja plieniniais vamzdžiais ir profiliais. Bendrovė orientuojasi į visų trijų Baltijos šalių rinkas. Puikiai išplėtotas tiekėjų tinklas, apimantis įvairias Europos valstybes, leidžia klientams pasiūlyti optimalų kainos ir aukštos kokybės santykį.

Dėmesys kokybei ir efektyviam sandėlių ūkiui

Bendrovė iš konkurentų išsiskiria gausiu prekių asortimentu, kuris yra bene didžiausias Lietuvoje, bent jau stačiakampių ir apvaliųjų vamzdžių. Stengiantis išlaikyti gerą gaminių kokybę, daug dėmesio skiriama sandėliavimui. Turimi dideli sandėlių plotai Panevėžyje leidžia laikyti produkciją sausomis sąlygomis,
visada po stogu. Orientuojamasi į gerą aptarnavimą, kvalifikuotus sandėlio darbuotojus, kad atvykusiems atsiimti prekių klientams netektų laukti ilgose eilėse. Įrengtas patogus privažiavimas, dirba daug kranų. Sandėliavimo patalpos įkurtos strategiškai patogioje vietoje, tarp Vilniaus ir Rygos, leidžiančioje greitai ir patogiai pristatyti produkciją užsakovams. Produkcijos pagrindą sudaro ES standartus atitinkantys vamzdžiai ir profiliai.

Kokios pagrindinės plieninių vamzdžių grupės?

Siūlomas plieninių vamzdžių asortimentas skirstomas į tris grupes.

• Vandens ir dujų vamzdynų vamzdžiai, naudojami vandentiekio, dujotiekio, šildymo bei gesinimo sistemoms. Išsiskiria itin geros kokybės cinko sluoksniu, dėl aukštos plieno ir suvirinimo siūlės kokybės gerai lankstomi, sriegiami.
• Apvalūs plonasieniai suvirinimo vamzdžiai, skirti baldininkams. Galima išskirti
tris šių vamzdžių pogrupius.
1. Konstrukciniai vamzdžiai, naudojami paprastesnėse konstrukcijose, kur nereikalinga labai graži apdaila. 2. Baldininkai daugiausia naudoja šaltai valcuotus vamzdžius, kurie yra ypač lygaus, net blizgaus paviršiaus, puikiai  pritaikyti dažyti. 3. Ypač tiksliai pagaminti preciziniai vamzdžiai. Jie yra papildomai valcuoti (visiškai išlyginta siūlė tiek išorėje, tiek viduje) ir naudojami ypač tikslioms detalėms gaminti. „JAKL Baltic“ − viena iš nedaugelio bendrovių Lietuvoje, galinti rinkai pasiūlyti tokio tipo vamzdžius.
• Profiliniai vamzdžiai − stambesnių matmenų vamzdinės sijos, skirtos statybinėms konstrukcijoms. Orientuojamasi į aukštą plieno kokybę, kuri labai svarbi gaminant tokius vamzdžius, naudojamas S355 plienas.

Siekiama didinti asortimentą

Vienas pagrindinių bendrovės tikslų – dar labiau didinti prekių asortimentą bei prekybos apimtis ir kartu garsinti bendrovę. Plečiant sandėlių plotus siekiama visas kataloge klientams siūlomas prekes iš karto turėti ir sandėliuose, kad netektų laukti kelis mėnesius, kol jos bus atgabentos iš gamintojo. Ateinančiais metais ypač daug dėmesio bus skiriama stambių matmenų vamzdžių asortimento plėtrai, nes rinkoje jaučiamas didelis jų poreikis.

Orientavimasis į klientų gerovę

Siekiant patenkinti klientų poreikius, stengiamasi nuolatos sekti rinkos naujoves, analizuoti naujausių tyrimų duomenis. Dėl to bendrovė klientams gali pasiūlyti profesionalias konsultacijas, o prireikus – ir kitų prekybos partnerių prekių. Pastaruoju metu buvo gauta skundų dėl cinkuotų vamzdžių naudojimo karšto vandens sistemose. Paaiškėjo, kad cinkuoti vamzdžiai vis dėlto nėra tinkami minkštam karštam vandeniui tiekti, nes neatlaiko vandens agresyvumo ir temperatūros svyravimų. Ši problema kilo, nes vis dažniau vandentiekio sistemose įrengiami vandens minkštinimo agregatai. Tokiomis aplinkybėmis bendrovės specialistai siūlo cinkuotus vamzdžius naudoti tik šaltam arba karštam neminkštintam iki + 60 oC geriamajam vandeniui tiekti, o karštam minkštintam geriamajam vandeniui rekomenduojama naudoti plastikinius arba plieninius vamzdžius.

Nuolatinė dar geresnių produktų paieška

Puikiai žinoma, kad kuo daugiau tarpininkų dalyvauja tiekiant produktą, tuo labiau jis brangsta, nes kiekviena įmonė linkusi užsidėti savo antkainį. UAB „JAKL Baltic“, stengdamasi klientams pasiūlyti kiek įmanoma žemesnes kainas, net 95 proc. savo produkcijos perka tiesiogiai iš gamintojo. Bendrovė daugiausia užsiima didmenine prekyba, tačiau prekių taip pat galima įsigyti nedideliais kiekiais tiesiai iš sandėlio. Nors daugiausia prekiaujama plieniniais vamzdžiais ir jų profiliais, tačiau įmonės veikla taip pat apima ir profesionalų konsultacijas, prekių pristatymą bei metalų pjaustymą. Taigi UAB „JAKL Baltic“ veikla stipriai orientuota į pirkėją – stengiamasi jam sudaryti kuo palankesnes ir paprastesnes sąlygas įsigyti prekių. Įmonė niekada nestovi vietoje, nuolat ieško naujų partnerių, galinčių pasiūlyti gerą kokybę, gal dar žemesnę kainą ar galimybę padidinti metalo gaminių asortimentą.

UAB „JAKL Baltic“
Nemuno g. 79, LT-37355 Panevėžys
Tel.: (8 45) 514 940, 514 933
Faks. (8 45) 443 545
yra Kita
Vis daugiau žmonių keliasi į kilnojamus namelius