Parduodamas namas netoli Vilniaus

Parduodamas namas netoli Vilniaus

Parduodamas namas netoli Vilniaus, kokybiškas, patogus, erdvus gyvenamasis namas su 0.2534 ha žemės sklypu, kitais pastatais ir puikiai sutvarkyta aplinka. Puikus susisiekimas - nuo BIG prekybos centro, esančio Vilniaus Fabijoniškių mikrorajone, 20 kilometrų atstumu ir 15 minučių kelionės. Važiuojant kamščių nebūna.

PARDUODAMAS NAMAS - BENDRA INFORMACIJA:

Namas monolitinis gelžbetonis, apšiltintas 20 cm storio akmens vata. Namas turi išduotą PASTATO ENERGETINIO NAUDINGUMO SERTIFIKATĄ (C KLASĖ);

 

Šildymas dujinis ir kieto kuro katilas (šildoma pasirinktinai pagal norus);

Namo plotas - 200 kv. m.;

Išėjimai ir/arba įėjimai – Du;

Terasa su dviem įėjimais;
Kambarių kiekis - 5;
San. Mazgai - 3 ;

Aukštų skaičius – 2 (plius erdvus rūsys);

Nuosavas vandens gręžinys.

Erdvus rūsys;

Langai;

įrengta sauna (rūsyje);

Gražiai įrengta posėdžių salė rūsyje;

Sandėliukas

Koridorius

Katilinė (kieto kuro ir dujinis šildymas);

PASTATAI:

ŪKINIS PASTATAS

Šį pastatą be didelių išlaidu galima pritaikyti gyvenamajam plotui. Pageidaujant pastatą galima praplėsti ir pagal norą įrengti dar vieną gyvenamąją patalpą arba salę, poilsio kambarį ir pan.

Pastate įrengtos:

Banketinė salė;

Pirtis;

Dušas;

Tualetas;

Katilas;

Papildomas kambarys;

Garažas, kuriame telpa trys automobiliai;

Daug vietos sandėliavimui ir/arba kitai veiklai.

Du įėjimai ir/arba išėjimai, taip pat perėjimas į garažą su galimybe praplėsti pastatą.

MALKINĖ

Malkinė pritaikyta malkom sudėti žiemai. Malkinė yra rakinama. Galima laikyti kitus daiktus ir/arba ūkiui būtinus reikmenys – instrumentus.

PAVĖSINĖ

Šalia namo įrengta pavėsinė su židiniu. Kaminas pritaikytas šašlykų kepimui ir/arba žuvies ar mėsos rūkimui. Yra apšvietimas ir elektra (galima įrengti elektros lizdus).

NAMO APRAŠYMAS:

Namas yra labai patogus ir erdvus.

Funkcionalus namo išplanavimas:

Prie pat įėjimo įrengtas prieškambaris

Prieškambaryje įrengta drabužių kabykla

Iš prieškambario galima patekti į rūsį ir/arba į pirmą namo aukštą, ir/arba antrą namo aukštą

Įrengta plati medžio masyvo laiptinė.

PARDUODAMO NAMO PIRMAS AUKŠTAS

Pirmame aukšte - erdvus koridorius iš kurio patenkama į virtuvę su svetaine įrengta vienoje erdvėje (pageidaujant virtuvę galima atskirti nuo svetainės – skonio reikalas),

Svetainė taip pat ribojasi su poilsio kambariu. Atribota gražia medine siena kuria galima išmontuoti. Tuomet pasidarytu vienas labai didelis kambarys (pavyzdžiu organizuojant kokia nors šventes).

Poilsio kambarys su židiniu, darbo kambarys arba vaiko kambarys (pagal poreikį), WC kartu su vonia, bei su tiesioginiu išėjimu į terasą.

Virtuvė – patogiai išdėstyta.

Svetainėje ir kambariuose parketas.

PARDUODAMO NAMO ANTRAS AUKŠTAS

Antrame aukšte - du miegamieji kambariai, WC, trys palėpės. Vienas miegamasis kambarys antrame aukšte yra didesnis, kitas mažesnis. Iš antro aukšto puikus vaizdas į aplinką. Gražiai atrodo kaip žiemą taip ir vasarą. Palėpės yra ilgos, galima naudoti kaip sandėliukus. Namo rūsyje yra įrengta sauna su erdvia sale, bei dušu, katilinė ir sandėliukas. Salė atrodo labai gražiai, sienos iš akmenų, kaip senovinėje pilyje su viduje įrengtu apšvietimu.

TERASA

Terasa su stogu ir apšvietimu. Įėjimas į terasą iš vidaus ir/arba iš lauko. Labai gražus vaizdas iš terasos. Terasoje galima grožėtis kieme įrengtu dekoratyviniu baseinėliu.

Namo šildymas

Žvakės tipo katilas – kūrenti galima pagal pageidavimą - anglimis, briketais, malkomis. Užpildžius katilą kūrenama apie 5 dienas be pertraukos. Katilas pritaikytas ir kūrenimui granulėmis – reikia tik pajungti granulių konteinerį. Taip pat veikia dujinis šildymas labai patogus, jeigu Jums nepatinka kūrenti kietu kuru (nepageidaujate dulkių, šiukšlių ir pan. arba tiesiog neturite laiko valyti katilo) tokiam atvejui tinka dujinis šildymas. Jums reikia tik paspausti mygtuką ir namuose labai greitai pasidaro šilta.

PARDUODAMO NAMO APLINKA

Namui priklauso 25,34 aro žemės, prie įvažiavimo vartai, teritorija yra aptverta ir apželdinta (žemaūgių obelų sodas, kriaušės, vynuogės, vyšnios, trešnės, persikai, graikiškas riešutas, serbentai, avietės). Įrengta vaikų žaidimu aikštelė. Kalniukas, sūpynės, vaikiškos kopėtėlės. Šalia gražios ir didelės eglės.

Vieta, aplinka, susisiekimas

Gyvenvietė yra netoli Maišiagalos (4 kilometrų atstumu) daugiau primena miestelį. Keliai iki Medžiukų ir juose asfaltuoti. Judėjimas nedidelis. Labai rami aplinka.

Labai geras susisiekimas – iki BIG prekybos centro 15 min. Automobiliu, nėra spūsčių važiuojant - visus Vilniaus miesto kampelius galima pasiekti važiuojant vakariniu aplinkkeliu ir/arba per centą ir/arba senu kelių per Riešę – Molėtų plentą. Taip pat labai patogus susisiekimas su kitais miestais (Širvintos, Kaunas, Ukmergė, Panevėžys, Utena ir kt.). Šalia gyvenvietės įsikūrė ir vykdo savo veiklą tokios įmonės kaip Entafarma, August ir Ko. Šis regionas plečiasi. Gyvenvietėje ir aplink ją visur asfaltuoti keliai.

Gyvenvietėje yra parduotuvė. Netoli esančiame miestelyje (Maišiagaloje) veikia kelios parduotuvės tame tarpe ir Maxima. Veikia vaikų darželis, dvi mokyklos, bažnyčia, autoservisai, gamyklos ir kt.

Privalumai – iš miesto važiuoti 15 – 20 minučių (priklausomai nuo oro sąlygų). Kamščių nebūna niekada. Patogu pasiekti bet kurį Vilniaus miesto rajoną. Kaimynai labai draugiški. Gatvė tyli-automobiliai beveik nevažinėja. Triukšmo nėra. Važiuojant ryte į darbą iš Medžiukų atvažiuojame per trumpesnį laiko tarpą negu kai kurie iš Klevinės, Avižėnių, Sudervės, Gudelių, Riešės, Kriaučiūnų ir panašiai. Kamščiu niekada nebūna. Be to yra daugybė variantų kaip pasiekti Vilnių kitais keliais. Taip pat išvažiuojant iš Vilniaus namą galima pasiekti kitais keliais – priklausomai nuo Vilniaus mieste išvykimo vietos.

 

Savininko įgalioto asmens kontaktai:

el. Paštas: 

brazauskaite.kade@gmail.com

Tel. Nr.:

+37061311207

Nekilnojamas turtas Jūsų pasirinkimui.

Už butą Vilniuje - namas ir šešerių metų atlyginimas