Kontaktinė informacija

Registracijos adresas:
Klimoniškių k., Vilniaus r.
Vilnius 14221
Lietuva
+370 52075075

Informacija apie įmonę

  • Įmonės kodas: 302905265
  • Socialinio draudimo kodas: 2188349
  • PVM kodas: Apie PVM kodą duomenų nėra
  • Steigimo data: 2012-10-31
  • Uždaryta: 2023-09-19
  • Skola Sodrai (€): 0.0
  • Darbuotojų skaičius: 1
UAB „Daniela ir ko“ – tai įmonė, kuri specializuojasi buhalterijos apskaitos srityje. Įmonė ypač akcentuoja, kad visos paslaugos bus suteikiamos laikantis visų Lietuvos Respublikos įstatymų. Jeigu klientas liks nepatenkintas arba iškils kokios nors problemos su kliento įmonės buhalterija – UAB „Daniela ir ko“ užtikrina, kad išspręs problemas ir leis klientui visiškai nemokėti už suteikiamas paslaugas. Darbuotojų tikslas, kad jų paslaugomis besinaudojantys asmenys, liktų patenkinti ir gautų visą jiems reikalingą informaciją.

Uždaroji akcinė bendrovė „Daniela ir ko“ atstovaus kliento įmonę tiek Sodroje, tiek VMI, tiek kitose institucijose. Turėdama užtektinai kompetencijos bei žinių pasistengs, kad būtų galima sutaupyti kuo daugiau pinigų. Taip pat suteiks nemokamas konsultacijas, kurios gali padėti sutaupyti. Taigi, uždaroji akcinė bendrovė stengiasi, kad klientas liktų patenkintas suteikiamomis paslaugomis.

Įmonė nuolatos siūlo akcijas, kurių metu galima pigiau pasinaudoti buhalterijos suteikiamomis paslaugomis. Tai puiki galimybė išbandyti ir tuo pačiu įvertinti, ar „Daniela ir ko“ yra tinkamas pasirinkimas. Pirma konsultacija visada yra nemokama.

UAB „Daniela ir ko“ suteikia šias paslaugas: personalo atlyginimų apskaita, PVM skaičiavimas ir deklaravimas, vadovo darbo užmokesčio apskaita, mokėjimo pavedimų formatavimas, mokesčių konsultacijos, duomenų teikimas registrų centrui ir kitos paslaugos.

Uždaroji akcinė bendrovė „Daniela ir ko“ – kokybiškas buhalterijos paslaugas teikianti įmonė, kuri užtikrina legalią iš švarią konkrečios įmonės veiklą.
Paslaugos
  • Atidi buhalterinė apskaita. Garantuojame istatymų laikymąsi arba dirbame NEMOKAMAI.
Atsiliepimai

Įmonei "DANIELA IR KO, UAB" atsiliepimų dar nėra. Būkite pirmieji, kurie paliksite atsiliepimą!

Darbuotojai (apdraustieji)
2018-12-17 1